Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen på
fra USD 42,67
Mer informasjon
fra USD 5,00
Mer informasjon
fra USD 183,31
Mer informasjon
fra USD 79,63
Mer informasjon
Anmeldelser (5 603)
Filtrer anmeldelser
5 603 resultater
Vurdering fra reisende
3 189
2 003
354
42
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 189
2 003
354
42
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 5 603 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Hit må du jo dra hvis du er i Bergen. Men pass på å gå litt bak og innimellom husene. Det er der du får en fin opplevelse!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 781carolinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Her er det mye å se på! Denne helga ventes det "Tall Ships race" inn til bryggene, så det var masse boder, restauranter, osv. Den gamle trehusbebyggelsen ved brygga, er verdt ett besøk. Flott og interresant. Koselig å gå på brygga i Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Ingelin2o14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Bergens brygge trekker mange turister, men er allikevel en koselig plass verdt å besøke! Her kan du gå i trange bakgater og få et lite tilbakeblikk i historien.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, ingeborgjostein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Her kryr det av folk og yrer av liv! Beregn god tid om du vil innom de mange souvernirbutikkene. Innimellom ligger små perler med kunst og håndtverk, og mange gode spise og drikkeplasser

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, RagnhildVib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019 via mobile enheter

Bryggen er på UNESCOS verdensarv-liste og er en del av Bergens sjel. Bryggen ble anlagt allerede i 1070 og som tysk handelsplass fra 1360. Bryggen består i alt av 61 hus og er vel verdt et besøk for alle som ønsker å bli kjent med Bergens historie.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, henningsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser