Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bergen
Publiser
Innboks
Søk
  
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen på
fra USD 5,00
Mer informasjon
fra USD 78,01
Mer informasjon
fra USD 785,74
Mer informasjon
fra USD 167,25
Mer informasjon
Anmeldelser (5 699)
Filtrer anmeldelser
5 699 resultater
Vurdering fra reisende
3 251
2 031
359
42
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 251
2 031
359
42
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 5 699 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Dette er et sted som mann ikke finner noe annet sted i verden. Dette må mann bare få med seg når mann er i Bergen.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 890erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Var på tur med familien. Hyggelig atmosfære og flott sted å være. Masse folk og blide mennesker. Når det er sol i Bergen, er dette ett sted alle bør møte og oppleve på nært hold !

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Klokaverfaring
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Bryggen er et must for alle som kommer til Bergen! Gå innimellom de gamle husene gir en magisk stemning. Mange flotte lokale butikker.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, ChrHov87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Gjorde en vandring bak og innimellom bryggene denne gangen. Ofte så lett å bare gå i front forran gavlene. Mye spennende forretning, gallerier og serveringssteder. Utrolig godt tatt vare på. Håper Bybanen blir lagt bak i fjellet, og biltrafikken på sjøsiden blir eliminert.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Hit må du jo dra hvis du er i Bergen. Men pass på å gå litt bak og innimellom husene. Det er der du får en fin opplevelse!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 781carolinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser