Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Publiser
Innboks
  
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen på
fra USD 5,00
Mer informasjon
Mat og kultur tur
7 anmeldelser
fra USD 101,85
Mer informasjon
fra USD 41,77
Mer informasjon
fra USD 170,51
Mer informasjon
Anmeldelser (5 747)
Filtrer anmeldelser
5 747 resultater
Vurdering fra reisende
3 275
2 051
363
42
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 275
2 051
363
42
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 5 747 anmeldelser
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Blant attraksjonene i Bergen et Bryggen en av de som er obligatorisk på bucketlisten! Bryggen er ikke bare en fasade, men levende bygg med en lang historie! Å gå inn i butikkene, spise på restaurantene og gå inn i smauene hører med!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 421carstent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Veldig spesielt å gå langs bryggekanten og så rett inn i et smau i den gamle bebyggelsen med butikker av alle, slag. Fascinerende å se de skjeve bygningene som holder hverandre oppe. Anbefaler en kveldstur.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, KarinL300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Dette var en mye koseligere plass før , men det skal jo være et fisketorg. Så plassen og utsikten er fin og koselig du kan fortsatt kjøpe reker og diverse sjømat og kose deg på Bryggen, og se alle de fine båtene som kommer og går. Selve prisene som er på torget er litt for dyre men vi handler litt der enda. Rund Bryggen er det mange plasser å spise og drikke, en får det meste en vil ha der. Så alt i alt er det en fin plass å være..

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, HelgeT6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Disse syv sjøhus fra Hansatiden må oppleves om man er i Bergen. Disse inngår i UNECO verdensarv liste. Der er lagt ned enormt mye for å sikre byggningene fra brann.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Dette er et sted som mann ikke finner noe annet sted i verden. Dette må mann bare få med seg når mann er i Bergen.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 890erikm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser