Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mat og kultur tur
124

Bestill på forhånd
fra
kr 1 032,47
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen Hanseatic Wharf på
Mat og kultur tur
124 anmeldelser
fra kr 1 032,47
Mer informasjon
fra kr 78,06
Mer informasjon
fra kr 280,00
Mer informasjon
fra kr 2 099,00
Mer informasjon
Anmeldelser (5 977)
Filtrer anmeldelser
5 977 resultater
Vurdering fra reisende
3 404
2 129
379
48
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 404
2 129
379
48
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 5 977 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Man kan vel ikke være i Bergen uten å være på Brygga :) Nå var vi heldige siden det var også tivoli der. Men mye fint å se på, mange flotte bygninger og fine restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig område i Bergen. Verdt å ta turen og se disse gamle, verneverdige husene. Vi brukte turen til å repetere noe av det poden hadde lært på skolen, om nettopp Bryggen i Bergen. Flere restauranter og butikker inne i smugene. Her kan du finne mye gøy!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Flere hyggelige uteområder med liv og båter i havnen og mange koselige kafeer og restauranter hvor man kan sitte å se på folkelivet og bare kose seg.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Seaside193360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hvis det ikke er veldig mye folk, så anbefaler jeg å gå inn i smugene. Husk å se opp! Fascinere. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Interessant å få er innblikk i hvordan det var i norge i gamle dager. Området har mistet litt av sin sjarm siden sist vi var der. Nå var det få butikker/kafeer som var åpen, mulig pga corona? Virket ikke som områder blir tatt godt vare på som det fortjener?

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser