Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mat og kultur tur
24

Bestill på forhånd
fra
USD 94,35
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen in Bergen på
Mat og kultur tur
24 anmeldelser
fra USD 94,35
Mer informasjon
fra USD 5,00
Mer informasjon
fra USD 23,77
Mer informasjon
fra USD 165,23
Mer informasjon
Anmeldelser (5 874)
Filtrer anmeldelser
5 874 resultater
Vurdering fra reisende
3 349
2 092
370
46
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 349
2 092
370
46
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 5 874 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Man kan vel ikke være i Bergen uten å være på Brygga :) Nå var vi heldige siden det var også tivoli der. Men mye fint å se på, mange flotte bygninger og fine restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig område i Bergen. Verdt å ta turen og se disse gamle, verneverdige husene. Vi brukte turen til å repetere noe av det poden hadde lært på skolen, om nettopp Bryggen i Bergen. Flere restauranter og butikker inne i smugene. Her kan du finne mye gøy!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Flere hyggelige uteområder med liv og båter i havnen og mange koselige kafeer og restauranter hvor man kan sitte å se på folkelivet og bare kose seg.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Seaside193360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hvis det ikke er veldig mye folk, så anbefaler jeg å gå inn i smugene. Husk å se opp! Fascinere. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Interessant å få er innblikk i hvordan det var i norge i gamle dager. Området har mistet litt av sin sjarm siden sist vi var der. Nå var det få butikker/kafeer som var åpen, mulig pga corona? Virket ikke som områder blir tatt godt vare på som det fortjener?

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser