Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mat og kultur tur
29

Bestill på forhånd
fra
USD 94,35
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen Hanseatic Wharf på
Mat og kultur tur
29 anmeldelser
fra USD 94,35
Mer informasjon
fra USD 5,00
Mer informasjon
fra USD 23,77
Mer informasjon
fra USD 165,23
Mer informasjon
Anmeldelser (5 895)
Filtrer anmeldelser
5 895 resultater
Vurdering fra reisende
3 360
2 100
371
47
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 360
2 100
371
47
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 5 895 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Yrende folkeliv fremfor bryggehusene, mye spennende å se i, mellom og bak trehusene. Må oppleves og utforskes.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Flott attraksjon som viser gamme norske bryggehus, midt i sentrum. Gamle skjeve vegger, trange smug og en masse små butikker som selger håndarbeider av ulike slag, kunst, fiskeutstyr, pub’er og isbarer med mer. Verdt et besøk hvis du er i Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020

Historisk interessant, og en mulighet til å vandre tilbake i tid. Morsomt at det er så godt bevart og at det samtidig er så mye aktivitet der. Steinselgeren var en suksess for vår 14-åring. For de som er historieinteresserte bør et besøk på Bryggen kombineres med en guidet tur. Synd at Finnegaarden er stengt for oppussing, men flott at det pusses opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020

Man kan vel ikke være i Bergen uten å være på Brygga :) Nå var vi heldige siden det var også tivoli der. Men mye fint å se på, mange flotte bygninger og fine restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig område i Bergen. Verdt å ta turen og se disse gamle, verneverdige husene. Vi brukte turen til å repetere noe av det poden hadde lært på skolen, om nettopp Bryggen i Bergen. Flere restauranter og butikker inne i smugene. Her kan du finne mye gøy!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser