Koselig plass og god stemning. Gå inn i smakene mellom husene. Her er det små kafeer, gallerier, koselige utsalg og gamle historiske bygg. Glemmer helt tid og sted.
Kort stopp i Bergen og selvfølgelig er Bryggen en Svært Bra opplevelse, men prisnivået kan vel skremme de fleste som vandrer rundt der for noe å drikke eller spise.
Brygga er som den var. Små og store souvernirbutikker. Små og store båter. Vi opplevde å få med oss 7 militærbåte fra Tyskland samt at Stadsraad Lemkuhl la til der og har ligget der siden.
Er en spennende historie. Selv om bryggen er brent ned delvis flere ganger er den bygget opp igjen slik som den var. God stemning og mange tilbud på mat og drikke.
Brygga er absolutt verdt et besøk når man er i Bergen.
Det ligger mye viktig og spennende historie i, bak og mellom trehusene på brygga. Man kan derimot holde seg godt unna butikkene. Alle selger det samme til ganske høye priser.
Når vi var der var det et slitent tivoli som lå bortest på havna, tivoliet kunne med fordel ha ligget et annet sted.
Yrende folkeliv fremfor bryggehusene, mye spennende å se i, mellom og bak trehusene. Må oppleves og utforskes.