Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mat og kultur tur
136

Bestill på forhånd
fra
kr 1 032,47
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Bryggen Hanseatic Wharf på
Mat og kultur tur
136 anmeldelser
fra kr 1 032,47
Mer informasjon
fra kr 77,66
Mer informasjon
fra kr 280,00
Mer informasjon
fra kr 2 099,00
Mer informasjon
Anmeldelser (5 980)
Filtrer anmeldelser
5 980 resultater
Vurdering fra reisende
3 405
2 129
380
49
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 405
2 129
380
49
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 5 980 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2022

Bryggen i Bergen er mye mer enn det du ser fra utsiden. Benytt muligheten til å gå i mellom og bak bygningene. Det ligger mye historie i veggene på bryggen. De skeive bygningene og trappene har en fantastisk sjarm.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, cover2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2022 via mobile enheter

Jeg skjønner at Bryggen er en del avsverge UNESCOs verdensarvliste. Vakker funksjonell arkitektur. Jeg må alltid gå rundt Vågen. Først for å se på avstand. Deretter tett på. #flott

Dato for opplevelse: desember 2021
1  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Bergens Brygge er Norges koseligste og nydeligste brygge med de eldgammle og fantastiske husene som er i orginal stand og gå igjennom bryggenes gap for å tenke på alle som har bodd her og gått her.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, OC023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Bryggen i Bergen med sin gode atmosfære er en fin opplevelse.

Synd at de gode opplevelsene ødelegges av bymiljøetaten med sin rigide holdning til parkering
Når du parkerer og sjekker gata for skilt som regulerer parkering og ikke finner noen, kan du tro at det er lovlig å parkere der, det er det ikke!
For på veien kjører du forbi noen soneskilt som bymiljøetaten mener du skal kunne se, selv om du er opptatt med å følge med på trafikken.
Dette er for dårlig Bergen by!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Oleco
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Her kan man kombinere en handletur med et lettere måltid og noe godt i glasset med utsikt over hele innløpet til Bergen

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, hsaethre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser