Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Hotels.comUSD 162
TravelocityUSD 164
PricelineUSD 164
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 267)
Filtrer anmeldelser
1 267 resultater
Vurdering fra reisende
329
528
270
92
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
329
528
270
92
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 1 267 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Ærverdig hotell. Under oppussing. Det trengs. Svært kronglete og lange ganger, mye trapper. Ok mat, men ikke mer enn det. Dårlige å fylle på i lunsjbuffeen. Sjarmerende kjøkkenlærlinger som presenterer maten

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Geno65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. januar 2019

Hotellet har en lang tradisjon og historie. Når en kommer inn preges resepsjonen av mørkt tre og litt dårlig belysning. Baren til høyre er hyggelig og innbydende. Største problemet er rommene, mitt var trangt og nedslitt. Svært trangt og lite bad og en myk og lav seng som ikke var komfortabel. Det foregikk oppussing på hotellet, var visst nok rommene i øverste etasjer som ble modernisert - men det medførte mye støy i resten av hotellet.

En større bankett på kvelden var bra, god mat og servering.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, Hans-Olav J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2018

Vi var 6 personer som hadde julebord her.
Buffeten var utmerket, med stort og godt utvalg.
Etter middag er det desverre begrenset med plasser, så vi ble sittende i spisesalen.
Det var ikke lett å få videre servering av drikke.
Rommet bærer preg av at dette er et gammelt hotell, og trenger oppussing. Dette er påbegynt.
Det største minuset med oppholdet, var at rommet var veldig lytt.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, PFadum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Grand hotel Terminus har en vakker arkitektur og er et hotell med lang historie. Nå pusses det heldigvis opp, for rom og bad er slitne. Stilen på rommene er en rar miks av farger, tapeten hadde sprekker i skjøtene, flisene på badet er malt over (og flasser), rørene gikk tette og sengene var så-som-så.
Frokosten var veldig god! Og hotellet ligger veldig sentralt.
Vi er glad for at hotellet pusses opp!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Thaitutta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

På snarvisit i Bergen valgte jeg å overnatte på dette hotellet. Det ligger veldig sentralt ved jernbanestasjonen og bybanen, som går til flyplassen. Det er et hotell som har tatt vare på det opprinnelige interiøret. Det virket dom det nylig var pusset opp.

Innsjekkingen gikk fort Personalet var imøtekommende og hjelpsomme.

Rommet jeg fikk var i 2 etasje, rett ved trappen. Det var et standard dobbeltrom med bad. Det var lite, men passelig til meg alene. God seng. Badet var svært lite, men med alt nødvendig. Dusjnisje. Varmekabler. Alt rent og pent. Rommet har minibar og flattv. Men ikke klimaanlegg. Men en radiator. Det var litt for varmt på natten.

Deilig frokost, godt utvalg og stor romslig frokostsal.

Av andre ting som gjør at jeg velger dette hotellet neste gang jeg kommer til Bergen er den koselige atmosfæren med det lune interiøret og den koselige peisestuen som serverer småretter fra baren.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, maypaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser