Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
AST81
Tønsberg, Norge
Anmeldelse av Grand Hotel Terminus
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 12 000
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Vio.com
  • Agoda.com
    kr 12 000
0.7 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
kr 11 096
  • Hotels.com
    kr 10 303
  • Expedia.com
    kr 9 593
  • Trip.com
0.6 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 8 320
  • Radissonhotels.com
    kr 8 320
  • Hotels.com
    kr 8 320
  • Priceline
1.0 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
kr 6 990
  • Moxy Hotels
    kr 6 990
  • Expedia.com
    kr 7 014
  • Hotels.com
    kr 6 990
1.3 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 190
kr 2 815
Bli belønnet med One Key
  • Strawberry Hotels
    kr 3 190
  • Hotels.com
    kr 2 807
  • Tripadvisor
    kr 2 815
11.1 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 4 105
kr 3 711
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 3 721
  • Strawberry Hotels
    kr 3 990
  • Tripadvisor
    kr 3 721
12.5 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 775
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 841
  • Agoda.com
    kr 2 775
6.5 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Trip.com
  • StayForLong
0.5 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
The Green House - located in one of Bergens most photgraphed streets
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
1.1 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
2.0 km fra Grand Hotel Terminus
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldelser (1 318)
Filtrer anmeldelser
1 318 resultater
Vurdering fra reisende
347
542
280
98
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
347
542
280
98
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 318 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Budde ei natt på superior rom. Stort og flott rom, stor TV og fint bad med badekar. Godt å ha moglegeheita til å lufte skikkeleg, då det var godt og varmt i Bergen då vi besøkte hotellet. Eg likte rommet vi fekk veldig godt, og kjem gjerne attende til Terminus. Her får ein mykje for pengane. Gler meg til å ete vanleg frukost på Terminus når den tid kjem, sjølv om korona-alternativet også var heilt greit. Dei ansatte vi hadde med å gjere var venlege og blide.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Gjennombløte etter en intens regnbyge på siste strekket inn til Bergen svingte vi inn foran Terminus. Og ble tatt imot av en solstråle av en resepsjonist. Det var nesten så MC-dressene tørket av solstrålene fra resepsjonen!
Terminus er nesten som å tre inn i en egen verden. Nylig renovert har de fått storhet til å skinne i resepsjon, frokostrom, trappehus og korridorer.
Vi hadde et lite men lekkert rom. Smart innredet så det virket ikke så lite. Nok stikkkontakter til alt som skal lades i våre dager er et ekstra pluss. Og badet! Bare må sees. Fikk nesten lyst til å rappe blandebatteriet i dusjen, men slikt gjør man jo ikke.
Terminus er åpenbart stedet å bo i Bergen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, HaugesundsHelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2020

På tross av at det står spesifikt at det er dobbeltseng, så er det ikke det. Det er to enkeltsenger som står inntil hverandre og sklir fra hverandre for et godt ord. Overmadrassen lå laust oppå, og skled halvveis av i løpet av natta. Og jeg sover rolig. Har sjeldent sovet så dårlig på et hotell før. Ingen ventilasjon og veldig varmt første natta. Hvis vi hadde vinduet oppe bråka det fra søppelbiler og diverse. Det ble litt bedre da helga kom. Minibaren var varm. Rommet generelt lite koselig. Betjeningen helt grei. Ok frokost, men ingen variasjon på dagene. Jeg kommer ikke til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kuaugo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Gjennom restaurert i de senere år. Sentralt ved jernbane og busstasjon. Historiske stilelementer er vakkert bevart. Stilige saler. God og imøtekommende mottagelse i resepsjonen. Enkelt rom - som bestilt. Rent og ryddig over alt. Variert og god norsk frokost. Gode småretter om kvelden. Frister til gjentagelse.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Vi fikk et kjempefint og romslig familierom med nydelig oppusset bad. Hotellet er utrolig godt pusset opp og vedlikeholdt. Men lite smil fra de ansatte. I frokostsalen direkte ukoselig betjening. Synes dessuten at eggepulver-eggerøre er trist, og eneste melkedrikkertilbud er lunken melk fra mugge til cornflakes.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 126Lena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser