Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 2 995
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
eDreams
USD 150
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotelUSD 150
Orbitz.comUSD 150
TravelocityUSD 150
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 241)
Filtrer anmeldelser
1 246 resultater
Vurdering fra reisende
328
522
261
89
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
328
522
261
89
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 1 246 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Bodde to voksne og tre barn på et rom og hadde massevis av plass! Badet er lite, men rent og pent-pluss for badekar og eksklusive såper etc.

Flott, ærverdig stemning på dette hotellet. Hyggelig personale. Vi fikk en god sommerpris og synes vi fikk masse for pengene. Sentral beliggenhet, og flott hage som vi ikke fikk prøvd pga regn:) ryddig og rent. Frokosten var helt standard-man får det man trenger, men ikke noe ekstra. Savner f.eks rundstykker, ost/kjeks etc
Nydelig frokostsal med behagelig musikk.
Vi kommer gjerne igjen, og pga romstørrelse anbefales det for familier-bortsett fra dette har hotellet ikke noe ekstra å tilby barn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Annepaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Vi var 2 voksne og 2 tenåringer som delte en juniorsuite. Rommet hadde god plass, var rent og pent. Sprekt baderom godt utstyrt med såpe, sjampo og balsam fra anerkjent leverandør.
Jeg forstår ikke hvorfor man har sluttet å gjøre i stand rommene hver dag. Tror det har mer med økonomi enn korona å gjøre.
Frokosten var stusselig. Særlig brødutvalget var trist. Enten finbrød/ loff eller tørre rundstykker. Veldig begrenset påleggsutvalg: skinke, ost, laks, eggerøre og bacon. Dette holder når man er på forretningsreise og spiser for å leve men holder ikke mål når man har ferie og har tid til å spise en deilig lang frokost.
Til sist lurer jeg på om de har funnet en støvsuger og fått støvsugd heisen. Jeg har til dags dato ikke sett en så søplete hotellheis, og dette trakk ned inntrykket. Dette er et flott er ærlig hotell som fortjener bedre.
Da jeg nevnte dette for resepsjonist fikk jeg vite at støvsugeren var ødelagt. Jeg vil anta at hotellet hadde met enn en støvsuger.
Neste gang prøver jeg et annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Marianno71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi kom igår og skulle være her 2 netter! Det er et gammelt hotel og ikke verdt det som vi har betalt!!!
I natt skulle jeg sjekke minibaren så ble jeg møtt med dritt lukt og det var så varmt inne minibaren!!
Idag kl 09.00 ga jeg beskjed til resepsjonen og fikk beskjed at dette skal ordnes med en gang! Nå kl er 19.56 og det er det samme lukt
Jeg blir fornøyd KUN hvis jeg får en del av det som jeg har betalt!
Er det noen fra hotellet som vil svare meg!!?
Rom nr : 520

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, nuredinh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på hotellet mange ganger, og alltid vært godt fornøyd. Denne gangen var det annerledes. Først fikk vi beskjed om at pga Corona viruset hadde de sluttet med rengjøring på rom og nye håndklær hver dag med mindre man ga beskjed. Hallo, hva har dette med Corona å gjøre? Det er kun for å spare penger. I tillegg måtte man booket tid for frokost. Dette ble ikke fulgt opp, og folk kom når de selv ville. Bord ble ikke vasker i frokostsalen og rommet ble ikke rengjort selv om vi ba om det. Foodtruck i hagen hadde de også, men der måtte vi bestille mat via en app (som ikke virket). Prøvde å snakke med kokken, men han var av det introverte slaget så vi endte med å gå et annet sted. Tror vi bor på et annet hotell neste gang. Romprisen er tross alt høy, og da forventer man at ting er i orden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, OFuglestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott og historisk hotell. Vi bodde på familierom med to voksne og to barn. Seng nr 3/4 var, som det ofte er, en sovesofa som er utslått. Denne var hard og lite komfortabel. Det er rart det ikke finnes flere familierom på hoteller med 4-5 ordentlige senger.

Hotellet ligger rett ved stasjonen og det er meget praktisk med kort vei til garasje, tog og storsenter. Kort vei til det meste, men på andre siden av lungegårdsvannet ift bryggen etc. Bittelitt bråk fra gatene på nattestid men bor man i sentrum så tåler man dette.

Frokosten var god, buffet med standard utvalg som man kan forvente.

Mye historie i veggene, kunst på vegger og hyggelig bar. Hjelpsomt personale. Bad var bra, men litt pussig løsning på dusj utenfor badekar.

Prisen var god.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 791olam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser