Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 163
PricelineUSD 162
Hotels.comUSD 163
FindHotelUSD 163
TravelocityUSD 163
Trip.comUSD 173
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 265)
Filtrer anmeldelser
1 265 resultater
Vurdering fra reisende
328
528
269
92
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
328
528
269
92
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 1 265 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Kjempeflott hotell, vi hadde opphold på 2 døgn i familierom. Veldig fornøyd med rommet, god plass til alle 4.
Hotellet er nydelig pusset opp, koste oss i hotellbaren og i frokostsalen. Rolig og avslappende stemning på hotellet.
God beliggenhet med bybane stopp like ved. Kommer garantert tilbake!

Romtips: Parkering i ByGarasjen funket fint, kjøpte også 24 timers pass til bybanen som tok oss helt inn til sentrum på 1,5 min.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Janet H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Pga ombooking ble vi plassert i den nyrestaurerte delen av hotellet, Zander Kaaes. Vi ble mektig imponert over hvorledes ombyggingen hadde vist omhyggelig respekt for det opprinnelige, men samtidig tilbød gjestene de beste fasciliteter. Rommet var utmerket og til tross for beliggenhet mot en av byens mest trafikkerte gater, var det lite støy å regitrere. Tross avstand til hovedbygningen, var det lett tilgjengelig og service fra betjeningen på et høyt nivå. Frokosten er ofte et cloû under et hotellopphold. Det var det i sannhet her. Dessuten var smittevern-rådene godt ivaretatt overalt hvor vi ferdest. Tusen takk for bidraget til en vellykket bytur.

Romtips: Anbefaler nyrestaurert avd Z. Kaaes for å kunne oppleve atmosfæren fra en forgangen tid. Bygningen er opprinnelig fra 1700-tallet.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, hsaethre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet er overpriset. Vi leide et standard rom for to. Badet var så lite at vi ikke kunne tørke oss der etter dusjen. Det var bare en lampe ved senga, så den ene av oss måtte bruke mobil lyset for å kunne lese på senga. Vi ba om å få rene håndduker, de måtte vi hente selv i resepsjonen hver dag.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P8368PFmariaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Ett behagelig hotell med god mat og en flott Whisky-bar. God frokostbuffet, men de kunne ha utvider det glutenfrie tilbudet noe. De hadde kun en type glutenfri brød og knekkebrød som smakte papp. Jeg elsker baren deres hvor du kan slappe av etter en lang dag. Litt merkelig at de hadde stengt på søndager, men det er vel ett tegn på at de sliter under pandemien som de fleste hoteller gjør nå. Bedre det enn at de skrur opp prisene slik de gjør på Sørlandet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gjermund S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2021 via mobile enheter

Etter mange dager på dette gamle hotellet er jeg drittlei. Rommene er kjipe, gamle og gir inntrykk av møkkete. Det bobla i dusjen når jeg trakk ned i dass. Frokosten tørte jeg ikke smake på en gang. Men med en sixpack innabords fra den lokale butikken så fikk jeg sove på dette hotellet også.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Compass28275989932
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser