Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 133
Hotels.comUSD 133
PricelineUSD 131
TravelocityUSD 133
FindHotelUSD 131
Trip.comUSD 141
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 272)
Filtrer anmeldelser
1 272 resultater
Vurdering fra reisende
331
530
270
93
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
331
530
270
93
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 272 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021

Grand Hotel Terminus er ett fint og historisk hotell også etter oppussingen men rommene var triste og ikke har noen historie utenom de elegante dørkarmende som man ser på rommet under malingen. Greit at hotellets minibar på rommet var dyrt, men å legge hotellets navn på en pakke drops og selge det for 340kr for det var norsk produsert syntes jeg er tull. Etter Det Bergenske tok over syntes jeg alt ble trist. Men morsomt at Det Kongelige Danske Konsulat eier hoteller men ja.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ole Chr T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Flott oppusset i ærverdig stil. Nydelig frokost og hyggelig personale. Ligger rett ved jernbanestasjonen, så litt støy er det på morgenen, men ellers tipp topp. Kort vei til Markens og en liten spasertur til Bryggen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi har bodd på dette hotellet flere ganger tidligere, og har likt oss veldig godt her. Hyggelige resepsjonist, som var veldig hjelpsom med alt. Denne gangen må vi pirke på et par ting. Madrassene er desverre bekledning med plast( tisselaken?), og det ble utrolig klamt å sove på. Veldig lytt, vi hørte alt fra naborommet. Frokosten var skuffende. Ikke speilegg, pulvereggerøre og lite utvalg. Smittevernet under frokosten var helt krise, noe som er veldig rart-når Bergen har veldig økende smitte igjen. Vi kommer tilbake, men håper dette retter seg opp til neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anita T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Kjempeflott hotell, vi hadde opphold på 2 døgn i familierom. Veldig fornøyd med rommet, god plass til alle 4.
Hotellet er nydelig pusset opp, koste oss i hotellbaren og i frokostsalen. Rolig og avslappende stemning på hotellet.
God beliggenhet med bybane stopp like ved. Kommer garantert tilbake!

Romtips: Parkering i ByGarasjen funket fint, kjøpte også 24 timers pass til bybanen som tok oss helt inn til sentrum på 1,5 min.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Janet H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Pga ombooking ble vi plassert i den nyrestaurerte delen av hotellet, Zander Kaaes. Vi ble mektig imponert over hvorledes ombyggingen hadde vist omhyggelig respekt for det opprinnelige, men samtidig tilbød gjestene de beste fasciliteter. Rommet var utmerket og til tross for beliggenhet mot en av byens mest trafikkerte gater, var det lite støy å regitrere. Tross avstand til hovedbygningen, var det lett tilgjengelig og service fra betjeningen på et høyt nivå. Frokosten er ofte et cloû under et hotellopphold. Det var det i sannhet her. Dessuten var smittevern-rådene godt ivaretatt overalt hvor vi ferdest. Tusen takk for bidraget til en vellykket bytur.

Romtips: Anbefaler nyrestaurert avd Z. Kaaes for å kunne oppleve atmosfæren fra en forgangen tid. Bygningen er opprinnelig fra 1700-tallet.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, hsaethre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser