Ingvild Knudsen
Bergen, Norge
Anmeldelse av Grand Hotel Terminus
2,0 av 5 boblerAnmeldt 16. des. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2023
Romtips: Unngå julebord og julebordssesong!
0.5 km fra Grand Hotel Terminus
  • Radissonhotels.com
1.0 km fra Grand Hotel Terminus
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 24. oktober 2023

Hotellet har en super beliggenhet med svært kort avstand til togstasjon, bybane og flybuss. Sentrum, Fisketorget og Bryggen er også i grei gangavstand. Svært god service og vennlige ansatte både i resepsjon, bar og frokostrestaurant. God og variert frokost, spiste også en nydelig Cesarsalat i Bar Amundsen. Det som trekker ned er teppegulv på alle de fire rommene vi hadde samt sjakkmønstrede fliser på baderommene, det ble litt intenst på et lite baderom.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Gro K
Anmeldt 8. oktober 2023

Nydelig superior-værelse med fjærmønstret, mørk parkett. Delikat bad, minibar med godt utvalg. Fransk balkong mot Byterminalen. Lekker, variert frokost i vakker frokostsal. Vennlige og opplagte ansatte. Det som trekker ned er at Amundsen Bar er stengt søndager - de har ellers i ukedagene en fantastisk meny både hva drikke og mat angår. Vi endte på Zander K. 50 meter lenger ned i gata - og der var det stappfullt. Dispensere på badet trekker alltid litt ned - selv om duftene er nydelige! Anbefaler hotellet på det sterkeste, tross enkelte skjønnhetsfeil.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, TineC75
Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

En familie på fire med barn hadde bestilt to dobbeltrom for lenge siden. Vi ble forsøkt splittet med ett rom i hotellet og ett i «villaen» og vi måtte krangle lenge for å få rom i nærheten av hverandre. Rommene var små uten noen fasiliteter. Frokosten er god, men her er ingen lobby eller oppholdsrom. Og servicen er knapt middels - dessverre

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, magnen2018
Anmeldt 11. april 2023

Et gammelt og ærverdig hotell med mye historie. Rommene er imidlertid under enhver kritikk. Mitt rom luktet det en blanding av oppkast og parfyme. Kunne virke som noen hadde kastet opp på vegg til vegg teppet, hvor rengjørerne har sprayet parfyme, for å dekke over. Måtte ha vinduet konstant oppe.
En flott bar i første etasje og en like flott spisesal. Helt grei mat mer eller mindre på gjennomsnittet. Grei beliggenhet med korte avstander til både Bryggen og ellers i Bergen sentrum, Bybanen, togstasjonen og rutebilstasjonen.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Rujo1959
Anmeldt 8. januar 2023

Me budde her ei natt tidleg i januar 2022. Eg vil ta alt de me sette pris på fyrst.

Resepsjonen, frukostsalen, Bar Amundsen og gangane er verkeleg fine om du likar gamal og brun stil. Me hadde eit superiorrom som også var flott, på ny om du som oss likar gamal stordom. Det hadde den største TV-en eg har sett på eit hotellrom nokon sinne. Romsleg og med ei diger og god seng.

Bar Amundsen hadde eit fantastisk utval i god whisky, og ein bartendar som var utruleg kunnskapsrik og tok seg tid til å losa meg fram til to verkeleg gode drammar eg ikkje hadde smakt tidlegare. Kona fekk også to alkoholfrie drinkar som ho likte veldig godt.

Frukostsalen var som sagt verkeleg flott. Og frukosten makalasut god. Det er klart at det kunne ha vore litt fleire val av kvar einskild ting, til dømes fleire typar kvitost, skinke osb. Men det er flisespikkeri, det var verkeleg mykje å velgja i av kjøtrettar, friske og elikate grønsaker og frukt, ferske fruktblandingar, mange typar varmmat, mange typar syltety, godt brød og drikke for ein kvar smak. Frukosten var av dei beste me har fått i Noreg!

Så eit par små ankepunkt som gjer at eg trekkjer eit poeng. Den som kom på ideen med tusenvis av små svarte og kvite flisar på badet må ha vore mellombels utilrekneleg. Det same med den som har sett inn eit bord han hadde funne i ei narkobula i Oslo på eit elles kjempefint rom. Det var fullt i merke etter glas, skraper, flekkar og anna. Truleg er det eit eller anna her som eg ikkje skjønar, eit slikt bord ville ingen finna på å setja inn der om det ikkje var ein grunn til det. Og, for ein som hatar moderne kunst, var måleria ei pine å sjå i eit slikt fint gamalt hotell. Men det er ei rein subjektiv oppfatning.

Servicen var, bortsett frå dei to som var i baren fredag 6.januar (dei var kjempeflinke og trivelege), heilt korrekt og grei. Rett nok ikkje overstrøymande.

For prisen me måtte betala, omlag 1500 kr for eit superiorrom med kingsize seng, var dette eit særs fint opphald.

Romtips: Superiorrom var vel verdt det vesle prispåslaget. Likar du røykewhisky MÅ du setja av eit par timar i baren!!
Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Knut P. B