Vi har vært mange ganger på Frescohallen. Vi var der straks det åpnet og har vært der et titalls ganger etterpå. Det har vært helt ok alle gangene. Ikke dårlig og ikke eksepsjonelt men vi har godskrevet det «ny restaurant» og «innkjøringsfase».
Denne gangen skulle vi feire bursdag med å ha 3-retters lunch på Frescohallen og det var et godt år siden åpningen. Til tross for dette har vi aldri opplevd så dårlig service. Maten var i kjent stil overpriset.
Det verste var ventingen. Først på drikke. En tok drikkebestillingen og skulle sende en som tok matbestillingen. Problemet var at den ene personen hadde pause og dermed tok det lang tid før vi fikk bestilt. Da vi var ferdig med forrett (kaviar og kamskjell) ble vi spurt om vi ville se på dessertmenyen. Vi måtte svare at vi fortsatt ventet på hovedrett.
Det var så mye venting at vi rett og slett ikke fikk tid til dessert.
Det var ingen som visste hva vin nr2 av de TO som var på glass var for noe, dette er minimum av hva man burde kunne forvente.
Frescohallen er fortsatt et nydelig sted. MEN- stedet er for dyrt i forhold til hva du får og servicenivået er på samme nivå som skoleungdom som har sin første jobb på McDonalds.