“Gode smaker”

Varanasi Indisk Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 40 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyd med maten, smakene var bra og ikke for sterkt for norske ganer. Servitørene var gode i engelsk og vi bel veldig godt tatt i mot da vi kom.

Forbedringsområder; Skal man ha blomster på bordet, kan de ikke være vissen. Vi ble aldri spurt om vi ønsker kaffe eller se dessert meny.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Goril-sv

Anmeldt 22. januar 2024

Maten smakte i beste fall helt ok. Veldig norskifisert indisk mat følte eg. + for at kyllingen var perfekt stekt men lam var seigt og skosålete.
Kundeservice var elendig. Når servitøren hadde gjort feil så var det ikkje hennes feil det var vi som hadde bestillt feil. Vi bestillte 3 hovedretter og en barnemeny og fikk 4 hovedretter og vi følte at vi måtte krangle oss til en is som sku være med i barnemeny men måtte betale for en hovedrett i stedenfor barnemeny for den Hadde vi fått. Kan låve at eg aldri kommer tilbake her!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Wander47618320268
India Gate, Eier på Varanasi Indisk Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2024

He,
Mitt navn er singh og jeg er ansvarlig for denne restaurnat. Jeg beklager for dette og ønsker at dere tar kontakt med meg på mobil 96700800. Jeg skal sørge for dette skal ikke skje med noen av våre gjester.
Vi beklager igjen og håper dere tar kontakt.

Anmeldt 29. oktober 2023

En storartet opplevelse, veldig god mat, rause porsjoner og trivelig betjening.
Full brakke en lørdag, så flere enn oss som hadde trua på dette stedet.
Orket dessverre ikke dessert

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 146olat
Anmeldt 25. oktober 2023

Fantastisk god mat.ansatte er smilende,hjelpsomme og det var rask servering. Ryddig og reint,Vi hadde en sharing menu for to personer inkl. Drikke. Mykje mat og drikke for pengane. Vi var stappmette.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, ann-kathrin e
Anmeldt 24. oktober 2023

God mat.
Hyggelige ansatte som gjorde alt de kunne for å hjelpe. Plasseringen er optimal. Fint, ryddig, hyggelig.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Jørgen Severin E

Reisende som så på Varanasi Indisk Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i Varanasi Indisk Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!