Kosy badstu

Koselig liten badstu, dvs, akkurat passe stor, og god plass til 8 personer på drop-in /fellestimer... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Jarle M
Shibuya, Japan
Idyll

Vi har alltid en god opplevelse på fagernes flytebad. Fine og rolige omgivelser! Opplever alltid... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Marit Inga T

Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

Vi storkoste oss. Flott beliggenhet og deilig varme i badstuen. Vi var 12 damer og booket 2 timer. Tiden bare fløy. Vil anbefales og hvertfall ha 2 timer

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, NorthStar15232807110
Anmeldt 15. mars 2023 via mobile enheter

Fineste badtstuen i Bergen! Vi var der rundt solnedgang, som var fantastisk flott. Badtstuen var romslig med garderobe utenfor. Rent og pent.

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, 469ingridt
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

En lekker badstue i vakre omgivelser. Flytebadet ligger lett tilgjengelig med bil og det er også gode parkeringsmuligheter. Garanterer er gøy og forfriskende opplevelse. Anbefales for deg som ønsker følelsen av ferie i hverdagen.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, gurobirgitten
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Nydelig opplegg i nabolaget. Forfriskende opplevelse som anbefales på det sterkeste! Fin avslutning på uken.🤩

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, BoardingPass536089
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Delikat, renslig og magisk opplevelse. God plass til mange, og deilig med dusj og stort omkledsningsrom. Pluss for mulighet for å hoppe fra taket og nyte solen derfra!

Dato for opplevelse: november 2022
Takk, ingridkristinef