🤩

Fantastisk sted ❤️Har vært der mange ganger❤️Kan absolutt anbefale Fagernes flytebad. Det er verdt... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Kathrine W
God stemning

Alltid god stemning på Fagernes flytebad , godt renhold , fin velkomst , veldig bra med 2... les mer

Anmeldt 1 uke siden
hildegjestelandh
Donji Seget, Kroatia

Anmeldt 10. mai 2023

Vi hadde en fantastisk tirsdagskveld på Fagernes Flytebad👌enkel booking, rent og pent og mange muligheter for å komme seg i vannet. Noen valgte å hoppe fra taket, noen fra bryggen og noen tok luken /stigen ned👍 dette kommer vi til å gjøre flere ganger👌

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Bente S
Anmeldt 4. april 2023 via mobile enheter

Vi storkoste oss. Flott beliggenhet og deilig varme i badstuen. Vi var 12 damer og booket 2 timer. Tiden bare fløy. Vil anbefales og hvertfall ha 2 timer

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, NorthStar15232807110
Anmeldt 15. mars 2023 via mobile enheter

Fineste badtstuen i Bergen! Vi var der rundt solnedgang, som var fantastisk flott. Badtstuen var romslig med garderobe utenfor. Rent og pent.

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, 469ingridt
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

En lekker badstue i vakre omgivelser. Flytebadet ligger lett tilgjengelig med bil og det er også gode parkeringsmuligheter. Garanterer er gøy og forfriskende opplevelse. Anbefales for deg som ønsker følelsen av ferie i hverdagen.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, gurobirgitten
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Nydelig opplegg i nabolaget. Forfriskende opplevelse som anbefales på det sterkeste! Fin avslutning på uken.🤩

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, BoardingPass536089