“Varme folk og nydelig mat! ”

Stefano La Piazzetta Wergeland
Vurdert som nr. 2 av 596 Restauranter i Bergen
Anmeldt 27. mars 2024 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant med god energi og varmt og imøtekommende vertskap. Skikkelig god mat og gode priser. Pluss for den nydelige foccacciaen!!

Takk, Kristine S
Stefano Restaurant, Eier på Stefano La Piazzetta Wergeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2024

Hei Kristine,
Takk for din fine anmeldelse av restauranten vår.
Vi er glade du likte atmosfæren og maten og håper du snart besøker oss igjen.

Anmeldt 26. mars 2024

Veldig god pizza og topp service. Vi spiste pizza stefano med steinsopp og kantarell. Nydelig sprø bunn! Anbefales å ta turen.

1  Takk, Rolf V

Hei Rolf Jacob,
Takk for din gode anmeldelse!
Så godt å høre at både pizza og service falt i smak. Velkommen igjen ved neste anledning!

Anmeldt 26. mars 2024 via mobile enheter

Flott service, digg pizza. God atmosfære og hyggelig betjening sentralt plassert rett ved bybanen på Wergeland. Et veldig hyggelig besøk.

1  Takk, tirilkonstansed

Hei Tiril,
Takk for fin anmeldelse av restauranten vår!
Så kjekt at du var fornøyd og hadde et hyggelig besøk hos oss. Velkommen tilbake en annen gang.

Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Dette er et spesielt godt sted å være. Jeg gikk dit ikveld med en venninne. Vi fikk rask og hyggelig service av en betjening som var faglig god og likte jobben sin. Det var et oppmerksomt team i restauranten som serverte utsøkte retter og sørget hele tiden for at vi ikke manglet noe.

Jeg anbefaler Stephanie på det sterkeste.

My compliments to the whole crew

Takk, Trond L

Hei Trond,
Takk for flott anmeldelse av restauranten vår! Det gir oss inspirasjon til videre innsats.
Håper du tar turen til oss igjen snart!

Anmeldt 10. mars 2024

Veldig god pizza. 10/10.
Hyggelig betjening og fint lokale!
Vi kjem igjen en anna gang! Gleda oss allerede, då blir det pasta!

Takk, Alexander Ø
Stefano Restaurant, Eier på Stefano La Piazzetta Wergeland, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2024

Hei Alexander,
Tusen takk for din gode anmeldelse!
Så hyggelig at dere likte besøket hos oss og at alt falt i smak. Velkommen tilbake igjen ved neste anledning!

Reisende som så på Stefano La Piazzetta Wergeland, så også på

Har du vært i Stefano La Piazzetta Wergeland? Del dine erfaringer!