Herlig spaopplevelse i flotte omgivelser.

En herlig opplevelse i nydelige omgivelser. Deilig sjøbad med badstue. Stort pluss for dusj med... les mer

Anmeldt 21. august 2024
Lissbeth1
Tipp topp, tommel opp. Fryd Askøy innfridde. Vi kommer garantert igjen.

Besøkte Fryd Askøy sammen med min kone og et vennepar. Stedet er plassert i rolige og fine... les mer

Anmeldt 19. mai 2024
JaakkoLintunen

Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Utrolig fin og behagelig opplevelse. Jeg var her med en venninne og vi hadde det veldig fint. Man kan koble til egen musikk, noe som gjorde det ekstra koselig. Det var rent, ryddig og behagelig. Det var også veldig enkelt å få kommet seg inn og ikke noe stress eller usikkerhet. Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, Malinenordin
Anmeldt 23. mai 2023

Nydelig beliggenhet hvor man har mulighet til å bade og komme rett inn i en koselig flytende sauna!

1  Takk, Karen R
Anmeldt 15. mai 2023 via mobile enheter

Helt supert, god kvalitet, fin beliggenhet, enkelt og rask bestilling🤩 var høytaler man kunne bruke der som gjorde stemningen enda bedre🤩helt konge plass🤪må prøves!!

Takk, Ole Christian B
Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig opphold. Parkering rett ved sauna. Nydelig utsikt. Varmt,rent og pent. Gøy for både store og små

Takk, siljeh947
Anmeldt 4. mai 2023

Kjempefin og gjennomført flytende badstu. Kort vei fra parkeringen og nydelige omgivelser. Anbefales!

Dato for opplevelse: april 2023
Takk, Terje G