Herlig spaopplevelse i flotte omgivelser.

En herlig opplevelse i nydelige omgivelser. Deilig sjøbad med badstue. Stort pluss for dusj med... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Lissbeth1
Tipp topp, tommel opp. Fryd Askøy innfridde. Vi kommer garantert igjen.

Besøkte Fryd Askøy sammen med min kone og et vennepar. Stedet er plassert i rolige og fine... les mer

Anmeldt 19. mai 2024
JaakkoLintunen

Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Koselig og fin sauna! Parkering rett utenfor, og har alt av utstyr som trengs for en god opplevelse. Stor fin plass utenfor til å bade. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2023
1  Takk, Kine L
FrydSauna, Eier på Fryd Askøy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2023

Takk for besøket og fine ord! Hjertelig velkommen tilbake 🫶

Anmeldt 1. juli 2023

Veldig fin plass! Stort pluss med sup-brett i tillegg. Rent og rommelig inne til en god gjeng. Kommer definitivt tilbake 🌞

1  Takk, A9143SXmariab
FrydSauna, Eier på Fryd Askøy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2023

Takk for besøket og fine ord! Hjertelig velkommen tilbake 🫶

Anmeldt 29. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, her kommer jeg igjen!
Endelig badstue på Askøy i nydelige omgivelser.
Veldig ryddig og rent!

Takk, victoria_X4129ZE
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Benyttet sjansen i fine været. Kjempefin badstu med nydelig utsikt og kjekt å kunne koble på litt musikk. Friskt i sjøen,rent og pent anlegg. Neste gang prøver vi sup brettet og. Badstu er bra selv når solen skinner. Anbefales

1  Takk, tone_937
Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig badstu i flotte omgivelser. Rent, ryddig og enkel tilgang. Også veldig fint at man kan koble til egen telefon og styre musikken selv. Anbefales!!

Takk, 287jannickes