“2 skuffa Gutta!”

Flamme Burger Strandgaten
Vurdert som nr. 246 av 611 Restauranter i Bergen
Anmeldt 9. april 2024

Hadde gledet meg til å prøve burgeren med trøffel majones siden den skal vere en av di beste?, burgeren var ferdig etter få minutter men var dessverre en nedtur, ingen smak av trøffel, smakte kun majones, kjøttet smakløst, osten var stivnet, friesen var slapp, håper dette var en dårlig dag?, terningkast 2

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, Seaside357784

Anmeldt 20. februar 2024 via mobile enheter

Hadde bacon cheese burger. Godt kjøtt, men relativt anonym smaksopplevelse. Størrelsen var mindre enn forventet, så man bør bestille diverse tilbehør for at det skal bli ett fullverdig måltid.
Effektiv bestilling via tablet.
Møblert som et typisk gatekjøkken, noe jeg også vil kategorisere denne plassen som.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Kim E
Anmeldt 16. mai 2023 via mobile enheter

Tilfeldig og rett før stengetid-Veldig god mat og service.

Vi stoppet innom å bestilte Masarati burger og fingermat. Alt var godt, til og med pommes frietes var crispi på utsiden og myk inni.
Servert av en munter og glad ansatt.
Takk for god mat og god service

MÅ PRØVES

Dato for besøk: mai 2023
Takk, wenchew2015
Anmeldt 9. april 2023 via mobile enheter

«Har du vært der?» «har du smakt burgeren på flamme?»
Etter mye mas og hype rundt dette så måtte jeg stikke innom. Burgeren er god, men overhodet ikke noe jeg hadde hypet opp.
Kjøttet var utrolig godt men hadde lite smak fra tilnehøret. Brøet var åpenbart ikke riktig burgerbrød, dette var for søtt og kan sammenlignes med en bolle.

Jeg valgte søtpotetfries og disse var 10/10!

Hvis jeg kommer tilbake til denne burgershappen flere ganger så må det fordi jeg har 2 i promille eller har munchies på søtpotetfries.

For all del… godt og metter! Så dra gjerne innom hvis du ikke har vært der, men du blir skuffet hvis du tror at det skal være den «beste burgeren» som dine venner har skrøte på seg.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, renemsamdal
Anmeldt 9. november 2024

Dato for besøk: november 2024

Reisende som så på Flamme Burger Strandgaten, så også på

Har du vært i Flamme Burger Strandgaten? Del dine erfaringer!