“HER er det STORE mangler, ikke gå her om du vil ha profesjonell service”
Anmeldelse av Olivia Ole Bulls plass

Olivia Ole Bulls plass
Vurdert som nr. 262 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Vi ble møtt i døren av svært hyggelige medarbeidere som viste oss til bordet og vi fikk utdelt menyer på vanlig vis. Bestillingene ble mottatt og alt virket greit, vi var 6 personer og bestilte 3 flasker vin og 3 glass øl i tillegg til maten.

Det var ved serveringen av vinen det hele startet. Det var mange av servitørene som hadde opplæring-skilt på seg, men det hadde ikke vår servitør. Servitøren kom med de tre flaskene vin, og begynte med å åpne den første. Det virket ikke som hun hadde brukt en vinåpner før, og står i et par minutter å knoter med å få åpnet flasken før hun ødelegger korken såpass mye at hun må tilkalle en kollega mens vi prøver å la være å bry oss med det i høflighet mot en muligens fersk ansatt. Får etterkvert åpnet flasken og jeg smaker på denne som sådan smakte bra. Hun får så åpnet flaske nr 2 (som er av samme type) og begynner å fylle opp de andre glassene før man på profesjonelt vis ville smakt på denne for å forsikre seg om at akkurat denne flasken er ok (pirkete, men i og med jeg skriver denne anmeldelsen velger jeg å ta det med til forbedringspotensiale.)

Når hun skulle åpne den tredje vinflasken, ble det kork i vinen som vi påpekte. Valget var da å gå å sile ut vinen i en karaffel som virker SVÆRT uprofesjonelt fra en så etablert kjede som Olivia. Dette ble påpekt at vi syns var dårlig, så vi fikk etter litt om og men kompensasjon med å få gratis dessert til paret med den bestilte vinen, men normal praksis andre steder ville vært å få en ny flaske vin.

Akkurat når vinen var servert kom ølen og maten samtidig, og INGEN bestikk er kommet på bordet. Servitøren enset ikke dette og vi måtte hukke tak i en annen servitør for å få bestikk til å spise de 6 varme rettene som var servert!

Vi spiste ferdig og serverte oss selv med vin, og fikk så dessertmenyen. Bestilte bare en is og noen oliven, og her kom det HELLER IKKE BESTIKK.

Vi alle har vært på mange restauranter i Norge, Europa og USA og aldri opplevd så uprofesjonell service fra en såpass dyr plass/kjede. Her er det nødvendigvis ikke servitøren sin feil, men opplæringen er helt elendig når man ikke engang klarer å åpne en flaske vin og gi bestikk til sine gjester.

Olivia Zachariasbryggen er et MYE bedre alternativ i Bergen, denne plassen her trenger VIRKELIG en oppstramming.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anders R
Olivia Restaurants, General Manager på Olivia Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2023

Hei Anders,

Vi ber virkelig om unnskyldning for dette og kommer selvsagt til å se over våre rutiner fremover.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss konstruktiv feedback, det hjelper oss til å bli bedre i fremtiden. Om du ønsker å ta saken videre med ansvarlig i restauranten får du mer enn gjerne kontakte restaurantsjef Tara på tara.vethe@olivia.no.

Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Elendig mat og elendig service . Fekk Ikkje bestikk, fekk feil mat, fekk Ikkje drikke og betjeningen kunne Ikkje brydd seg mindre . Var elendig mat som eg kunne kjøpt på Coop extra . Kjem aldri tilbake

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Åsne V

Hei Åsne,

Dette var trist å lese og vi er virkelig lei oss for den dårlige opplevelsen dere hadde hos oss. Sånn skal det selvfølgelig ikke være. Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med restaurantsjef Tara på tara.vethe@olivia.no, slik at hun kan komme tilbake til deg.

Tusen takk for tilbakemelding.

Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

Treg og dårlig service. Maten er god, men her trengs det alvorlig jobbing med servicen. Her hår det evigheter før man får kontakt med betjeninger. Vi fikk feil og manglende drikke, og vi følte oss ikke velkommen. Kommer ikke tilbake her.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Relax51449369421
Olivia Restaurants, General Manager på Olivia Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2023

Hei,
Dette var utrolig kjedelig å lese og selvsagt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vi hadde satt stor pris på om du kunne ta kontakt med restaurantsjef Tara på Tara.Vethe@olivia.no slik at hun kan få direkte kontakt med deg.

Tusen takk for din feedback!

Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter

Dato for besøk: september 2024
Olivia Restaurants, General Manager på Olivia Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Anmeldt 31. juli 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: juli 2024
Olivia Restaurants, General Manager på Olivia Ole Bulls plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2024

Reisende som så på Olivia Ole Bulls plass, så også på

Har du vært i Olivia Ole Bulls plass? Del dine erfaringer!