“Nydelig mat, men litt treg betjening”

Chérie - Brasserie Skostredet
Vurdert som nr. 107 av 610 Restauranter i Bergen
Anmeldt 2. januar 2024

Nydelig mat i lekre omgivelser. Jeg var der to ganger i november, så denne anemeldelsen er utifra de to besøkene. Begge gangene var maten nydelig. Første gangen hadde vi dagens tre retters som hadde en helt nydelig artisjokksuppe! Hjortegryten var god, og desserten himmelsk, det var Mont d’Or ost og brød.
Andre gangen spiste jeg nyretappen som var veldig god.

Begge gangene har vi blitt litt overrasket fordi det tar lang tid mellom hver gang betjeningen er innom bordet, så de «taper» på at de ikke får solgt like mye drinker osv som de kunne ha gjort. Men de har veldig hode drinker da.

Kanskje de har litt for lite bemanning?

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, NinaSaki
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2024

Kära Nina,
Vi tackar för besöken du gjort hos oss i Brasseriet. Tack för att du har tagit dig tid att ge oss konstruktiv feedback/review så att vi kan bli bättre och utvecklas.
Tar med mig ris och ros till de berörda för vidare evaluering till att förbättras gästers upplevelser som vi är så brinner för.
Önskar dig en god start på det nya året!

Anmeldt 31. desember 2023

Veldig skuffet over reservasjonen vår, selv om vi gjorde den en måned før middagen vår, umulig å få sitte sammen, vi måtte sitte ved to separate bord i det mest ubehagelige hjørnet på baksiden av restauranten med mangel på ventilasjon, helt bevisst gjort med dårlig intensjon fra personen som er ansvarlig for reservasjoner, med et ønske om å plassere oss bare på dette stedet, flere servitør ble til og med overrasket over at vi ble plassert på dette stedet og prøvde å finne oss et bedre sted. Beviset var å oppdage grupper som oss sitte sammen ved samme bord. Maten er ikke på nivået med den luksuriøse dekorasjonen. Vinen? Se på bildet, litt plaget av et stort rødbrunt innskudd. I dette tilfellet er det fast stoff som har sedimentert i flasken. Disse vinene trenger veldig skånsom dekantering for å skille det faste stoffet fra væsken, dette kalles dekantering.

2  Takk, lune j

Kära Gäst,
Tusen tack för besöket och att du tog dig tid att ge oss konstruktiv feedback. Vi tar med oss de punkterna i evaluering för att kunna utvecklas och förbättra gäst upplevelser som vi så brinner för hos oss.
Beklagar att kvällen inte blev helt som du hade sätt för dig.
När vi är så heldiga att ha full restaurant, måste alla bord användas och det var tråkigt att du inte gillade just det bordet du blev placerad på.
Vi hoppas att vi får den äran att ha dig som gäst igen och ge dig den upplevelsen du förväntar och förtjänar.
God fortsättning på det nya året.

Anmeldt 28. desember 2023

Stedet anbefales. Veldig trivelig sted å spise middag. God service. Vi spiste kamskjell fra Scalmarin og kongekrabbe escalope til forrett. Til hovedrett spiste vi kjøtt- grillet nyretapp-onglet steak. Til dessert sitron og oliven kake og sjokoladekake Marquise. Maten kom raskt og smakte fortreffelig. Lekkert anrettet på tallerken. Vi likte godt at stemningen er folkelig og avslappet.

1  Takk, Freerider2017
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2023

Kära Gäst,
Vi tackar för du tog dig tid att ge oss en värdefull review. Härligt att stämningen var avslappnad och maten smakade topp, precis så vi vill ha det!
Önskar dig ett gott nytt år och välkommen tillbaka till oss väldigt snart igen.

Anmeldt 22. desember 2023 via mobile enheter

Servicen var både fraværende og mangelfull. Kun forrett og oster ble presentert, og drikke kom konsekvent etter maten. De som drakk alkoholfritt ble totalt glemt/oversett. Ved flere anledninger måtte vi lete etter servitøren. Middagen avsluttet med at vi fikk beskjed om at vi nå hadde ti minutter til dessert, og deretter omtrent foten i baken og ut. En helt krise avslutning når servicen har vært elendig fra a til å. Her trengs det sårt både smilekurs og servicekurs.

Takk, Dicte190502
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2023

Kära Dicte,
Tusen tack för besöket och för konstruktiv feedback så vi kan förbättras och utvecklas till det bättre.
Vad tråkigt att läsa att kvällen inte blev riktigt som du hade förväntat och förtjänar.
Vi hoppas att vi får den äran att ha dig som gäst igen och ge dig en annan upplevelse.
Ha en riktigt god jul & gott nytt år!

Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

Positivt: Nydelig interiør og god stemning.
Negativt: Prisene stod ikke i stil med maten. De av oss som valgte biff til hovedrett var skuffet og kjøttet var langt fra mørt. Vi fikk ikke siderettene vi hadde bestilt, og måtte etterlyse dem hos tre forskjellige kelnere. Da potetene og grønnsakene endelig kom, var det nesten for sent.

Takk, mof73
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2023

Kära gäst,
Tack för du besökte oss. Vi tackar för att du tog dig tid at ge oss en värdefull review så vi kan förbättras och utvecklas.
Vill ta med mig feedbacken till de olika avdelningarna.
Önskar dig en fin kväll!
Med vänlig hälsning, Brasserie Chérie

Reisende som så på Chérie - Brasserie Skostredet, så også på

Har du vært i Chérie - Brasserie Skostredet? Del dine erfaringer!