“Endelig en skikkelig restaurant”

Chérie - Brasserie Skostredet
Vurdert som nr. 98 av 594 Restauranter i Bergen
Anmeldt 24. februar 2024

Fantastisk mat, service og omgivelser!
Perfekt måltid skapt av gode smaker, omgivelsene og utmerket service.......

Takk, Renate F
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2024

Kära Gäst,
Tusen tack för besöket och att du tog dig tid att ge oss en review. Så fint att du blev så gott omhändertagen och mate falt i smak.
Vi önskar dig en fin start på veckan och välkommen tillbaka väldigt snart igen!

Anmeldt 13. februar 2024 via mobile enheter

Meget hyggelig restaurant med flott interiør. God service, god mat . Spiste and som var meget bra. Pris litt i øvre sjikt, men verdt det.
Anbefales

Takk, Bjørn L
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2024

Kära Bjørn,
Tusen tack för besöket. Trevligt att läsa att du har haft en fin kväll med mat och vin och att personalen gjorde gott intryck.
Roligt att du uppskattar interiör detaljerna.
Kom gärna och besök oss snart igen!

Anmeldt 12. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk stemning, service og vin. Maten grei nok. Men folka og oppfølgingen strålende. Nært og fint og verdt et besøk.

Takk, Ingvild Christi... H

Kära Ingvild,
Tack för besöket och att du tog dig tid att ge oss en värdefull review. Så fint att du fick en fantastisk kväll hos oss.
Kom gärna och se oss snart igen!

Anmeldt 11. februar 2024 via mobile enheter

Fransk atmosfære, passe intimt, perfekt neddempa fransk musikk, pynta med ein klar tanke bak. Perfekt!
Middagsmenyen er kanskje ikkje spesielt unik eller spennande, men du verden som det smakte!
Gruppa vår spreidde seg over nesten heile spisekartet, langustine, kamskjell, tartar de boef, bakt kveite, langsteikt oksenakke, nyretapp, svinenakke👏👏 Store porsjonar gjorde dessert overflødig, dessverre😉.
Utruleg gode smakar og samansetjing av kvar rett. Saus og grønsaker - perfekt! Glimrande presentasjon av kvar rett av servitørar med akkurat rett aksent! Dette blei ein flott fransk kveld, perfekt opplading til teateropplevinga etterpå.

Takk, Toredador16
Thomas Brekke, Owner på Chérie - Brasserie Skostredet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2024

Kära Tore,
Så glad att höra att du gillar vår restaurangmeny!
Vi strävar alltid efter att erbjuda en enastående matupplevelse för våra gäster. Tack för att du valde att besöka oss och för att du tog dig tid att ge oss en värdefull review.
önskar dig en fin start på veckan.

Anmeldt 8. februar 2024

Vi spiste middag hos Cherie forrige lørdag, og opplevde servicen vi fikk som elendig. Vi var to stykker som forsåvidt ble møtt av en koselig dame i det vi kom. Hun viste oss vei opp til 2 etg, og derfra gikk alt nedover. Det tok lang tid før vi i det hele tatt fikk meny og bestilt mat. Den første beklagelsen fra servitøren kom allerede ved forsein utdeling av meny. Forretten kom etter en stund, men vinen vi hadde bestilt dukket først opp etter at vi hadde spist opp forretten (vanskelig å få tak i servitøren og be om vinen han hadde glemt)... Dere var raske med å fjerne forretten fra bordet, men igjen gikk det over 1 time til hovedretten kom på bordet. Vi var på nippe til å spørre om dere hadde glemt den også.... Vanskelig å få bestilt dessert, ettersom ingen var interessert i å gi oss service. Da vi endelig fikk bestilt dessert, så ble det selvfølgelig trøbbel med den også, ettersom desserten til venninnen min ble glemt. Det endte med at jeg allerde hadde spist opp halve min dessert før hennes ble servert.

Utrolig leit at en restaurant, som i utgangspunktet skal servere god mat tilbyr så utrolig dårlig service... Dette ødela hele vår matopplevelse hos Cherie. Vi var to damer, og bestilte en treretters med den dyreste hovedretten og en flaske rødvin. Dette føltes mer ut som et ran.

Jeg valgte å sende inn en lignende tekst til restauranten i ettertid, og ble møtt med beklagelse. Jeg skal være ærlig å si at jeg forventet noe mer enn bare en skriftlig beklagelse.... Det er vanlig å gi noe på huset når alt går så skeis.

Jeg vil også gjøre dere obs på at man kanskje bør spise litt på forhånd, med mindre man bestiller flere sideretter ved siden av. Det er små porsjoner.

Med vennlig hilsen
En svært skuffet gjest

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, Cathrine S

Kära Gäst,
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Det är viktigt för oss att alla våra gäster känner sig nöjda och välkomna under sitt besök hos oss, så vi beklagar djupt att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Vi tar din feedback på allvar och vi kommer att använda den för att förbättra våra tjänster och säkerställa att liknande incidenter inte inträffar i framtiden. Vi skulle vilja be om ursäkt för den bristande servicen och den oönskade väntetiden du upplevde.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din åsikt. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att visa dig den höga standarden vi strävar efter.

Med vänliga hälsningar, Brasserie Chérie

Reisende som så på Chérie - Brasserie Skostredet, så også på

Har du vært i Chérie - Brasserie Skostredet? Del dine erfaringer!