Vi ble hyggelig tatt mot ved ankomst restauranten og umiddelbart vist til bordet vårt, selv om vi kom 15 minutter for tidlig.
Vi valgte en 10-retters meny med ‘en vinpakke siden en av oss kjørte.
Undertegnede bestilte en «Spicy Margarita» som cocktail mens vi ventet på maten. Det hadde jeg ikke behøvd å gjøre for serveringen startet umiddelbart med tre «teasers». Alle tre var smakfulle og gode.
Deretter var det forrettenes tur som bestod av Kamskjell, Portobellosuppe og Tartar.
Kamskjellet bar preg av å være stekt på forhånd og holdt varme til servering, noe som gjorde at det ble småseigt, uten god tekstur og ganske intetsigende.
Portobellosuppen derimot, var helt eksellent, rik god smak og delikat servert. Den kunne også ha vært varmere, noe som var ganske gjennomgående for alle rettene som ble servert.
Tartaren var også nydelig, fint balansert med små skiver av Parmesan. Den var imidlertid litt for stor til å ta i en bit, litt for klønete til å dele i to, så her ville jeg anbefale å enten lage to biter eller redusere den ene bare litt.
Å kalle hovedretten for «tre retter» blir helt feil for meg, når den består av et stykke av et andebryst servert på en tallerken, pasta på en annen og salat på en tredje tallerken. I min verden er dette en rett.
Andebrystet hadde en god smak men bar også preg av å ha blitt stekt god tid i forveien, noe som ble kjennetegnet ved å få et vått, seigt og intetsigende skinn og noe seigt kjøtt.
Pasta bør man slutte å lage selv, den var en katastrofe, både i smak og presentasjon.
Tomatsalaten derimot, var nydelig.
Til slutt fikk vi servert en hjemmelaget Espressoiskrem som var aldeles nydelig og som jeg gjerne hadde tatt to av.
Forøvrig var lokalene fine og betjening hyggelige og serviceminded. Vår kelner var veldig flink, hadde lært leksen sin utenat, (han sa nøyaktig det samme ved alle bordene rundt oss) men han visste ikke hva en Sommelier var.
Vårt tomannsbord ble litt lite etter hvert som det kom flere retter og glass på bordet. Bestikket ble presenter på en litt original måte innpakket i en picknikkpose som det var, men ikke særlig pent. Det så mer ut som om det var innkjøpt på et militært overskuddslager.
Vinpakken var heller ikke imponerende og jeg tror faktiske jeg ble «snytt» for et glass siden jeg ble servert et lite glass champagne, et tilsvarende lite glass hvitvin og et glass Chianti Classico til hovedretten.
Jeg stiller meg tvilende til om vinene av satt sammen av en Sommelier, vedkommende ville ikke ha servert en halvsur Chianti Classico til andebryst.
Et stort pluss var at det til enhver tid ble servert på varme tallerkener.