Nydelig mat og vi koste oss. Maten ble servert fortløpende, de som serverte var smilende og imøtekommende 🌞
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at dere nøt maten og at dere hadde en positiv opplevelse!
Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som din, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en like hyggelig opplevelse i fremtiden!
Basso leverer virkelig😃Har vært der to ganger, og det var en fantastisk opplevelse begge gangene. Lokalene, superflinke servitører, og fantastisk mat, nydelige smaker og vakkert laget til. Anbefaler Basso på det sterkeste. 800 kroner for 13 retter - mye mat for pengene. Sosial dining på sitt beste. 🤩🤩 Kan virkelige anbefales. Terningkast 6Basso leverer virkelig😃Har vært der to ganger, og det var en fantastisk opplevelse begge gangene. Lokalene, superflinke servitører, og fantastisk mat, nydelige smaker og vakkert laget til. Anbefaler Basso på det sterkeste. Når man leser anmeldelsen til BT kan man lure på om de har vært på samme sted. 800 kroner for 13 retter - mye mat for pengene. Sosial dining på sitt beste. 🤩🤩 Kan virkelige anbefales. Terningkast 6
Hei!
Takk for at du delte din entusiastiske opplevelse på Basso! Det er flott å høre at du har hatt to fantastiske besøk der. Det virker som om du satte pris på både atmosfæren, servicen fra de superflinke servitørene, og ikke minst den deilige maten med nydelige smaker
Takk for denne gode tilbakemeldingen, og det er tydelig at du mener restauranten fortjener terningkast 6! Jeg håper dine fremtidige besøk på Basso vil være like minneverdige som de foregående.
5 glade damer valgte nye Basso Social Dining til vårt julebord i år.
Spennende med noe helt annet enn tradisjonell julemat!
Vi valgte 13 retters menyen. Rettene serveres i 4 runder med 3 om gangen, og dessert til slutt. Passe tid mellom rundene, så vi fikk pratet og «hvilt» litt mellom rettene. Det viste seg å være litt for mye mat for oss damer - men det var utrolig mye godt! Hele 10 av de 13 rettene fikk topp score av oss ☺️
Like imponerende var servicen - alle rettene ble veldig godt forklart av et utrolig hyggelig og imøtekommende personale. Veldig flott lokale, fin stemning - i det hele tatt: en svært positiv opplevelse som anbefales på det sterkeste! De skifter ut menyen hver sesong ble vi forklart - og vi kommer definitivt tilbake.
Tusen takk for oss!
Hei,
Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere, som en gruppe på fem glade damer, hadde en så positiv opplevelse på Basso Social Dining for å feire julebordet deres.
Det virker som om valget av 13-retters menyen var en spennende og vellykket avgjørelse, og måten rettene ble servert i runder med passe tid mellom dem, bidro til en behagelig atmosfære der dere kunne nyte både maten og hverandres selskap. Det er alltid flott å høre når servicen også lever opp til forventningene, og at personalet var hyggelig, imøtekommende, og flinke til å forklare rettene.
At hele 10 av de 13 rettene fikk topp score er virkelig imponerende og sier mye om kvaliteten på maten. Det er også positivt å vite at dere setter pris på at menyen endres med sesongene, noe som gir muligheten for å prøve nye smaker ved hvert besøk.
Takk igjen for at dere valgte Basso Social Dining for julebordet deres, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en annen anledning. Ha en fantastisk fortsettelse på juletiden!
Alt smakte fantastisk godt... Jeg kommer lett tilbake...
Vi hadde 13 rettes måltid...
Alt smakte så fantastisk godt..
Kan anbefales..
Velkommen skal deres våre..
Hei!
Det er så hyggelig med tilbakemeldinger som denne - det setter vi stor pris på!
Det er helt tydelig at vår restaurant falt i smak hos dere, og det gjør oss svært stolte.
Vi ser allerede frem til deres neste besøk - og takker for at du har tatt deg tiden til å legge igjen tilbakemelding til oss!
Fantastisk mat , hadde 13 rettes med vin . 2 gang her absolutt å anbefale . Veldig god servise. Dette er et sted å besøke, så hva BT skriver er bare tull ,
Hei!
Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt et flott besøk hos oss - det gjør oss svært stolte!
Jeg ønsker også å takke for at du har tatt deg tiden til å gi oss en så god tilbakemelding, det setter jeg pris på.
Ønsker gjerne å ha dere tilbake i vår flotte restaurant.