“Ypperlig sosialt måltid!”

Basso Social
Vurdert som nr. 12 av 595 Restauranter i Bergen
Anmeldt 26. mars 2024 via mobile enheter

Det smakte å snakke!

Når valg av servietter er det eneste man kan utsette på et besøk hos Basso social så kan det tyde på at maten var god.

Og jeg kan allerede nå avsløre at maten var helt fantastisk.

Det var vårt første besøk hos Basso som tilbyr noe flere restauranter ønsker å tilby i fremtiden. Basso har valgt å kalle det for social da det legges opp til servering av enten 10 eller 13 småretter slik at det blir god tid til småprating. Og når selv våre tenåringsbarn tok til småprat så kan man vel si at de har lykkes med konseptet social.

Legger man til kunnskapsrike servitører som beskriver hva som blir servert i hvert enkelt måltid til detalj så ble opplevelsen fullkommen.

Vi tok 13 retters varianten servert gjennom en snacks, en forrett, en mellomrett, en hovedrett og en dessert, og alle tretten rettene var gode men jeg har mine personlige favoritter.

Av forrettene så er kamskjell aldri feil men jordskokksuppen var helt nydelig!

Så fikk vi som en av mellomrettene servert signaturretten til Basso social, en nydelig kremet risotto med syltet piggsopp og trøffel. Dette var helt klart bordet favoritt.

Til hovedretter fikk vi servert Toskansk kylling, hjemmelaget pasta med gresskarpure og hjemmelaget italiensk stracciatella på friske tomater og syltede tomater.

Til dessverre spiste vi pistasj is servert med pistasj kake, mascarpone, blodappelsin gelé og pistasjkrummel.

Basso social tilbyr drikkepakker enten man foretrekker vin eller cocktails/mocktails.

Konseptet med mange små retter fungerer utmerket. Mat opplevelsen blir på mange sett større gjennom at man får prøve seg på mange ulike smaker og når serveringen går på skinner som det gjorde denne dagen. Så går du verken sulten eller utålmodig gjennom rettene.

Så hva var det med disse serviettene? Stedet fortjener mer en disse enkleste papirserviettene. Enten bør man spandere på tøy servietter eller i det minste tykke gode papir servietter.

Anbefales på det sterkeste!

PS stedet skifter meny i løpet av året så sjekk på forhånd aktuell meny men de er også verdt å prøve to ganger på samme meny.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, joivha66
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mars 2024

Kjære joivha66,

Tusen takk for den hjertelige tilbakemeldingen og den positive anmeldelsen! Det gleder oss virkelig å høre at du hadde en fantastisk opplevelse hos oss på Basso Social.

Vi er svært fornøyde med at konseptet vårt med sosial servering falt i smak, og det er flott å høre at hele familien din trivdes og engasjerte seg i småprat. Vårt dedikerte team streber alltid etter å skape en hyggelig og informativ opplevelse, og vi setter stor pris på at du satte pris på detaljerte beskrivelser av rettene fra våre kunnskapsrike servitører.

Det var en glede å lese om dine favorittretter blant våre 13-retters meny, og det ser ut til at du virkelig satte pris på variasjonen og smaksopplevelsene som ble tilbudt.

Vi vil definitivt vurdere å forbedre kvaliteten på våre servietter for å matche den høye standarden vi streber etter i alle aspekter av opplevelsen vår.

Vi setter pris på din anbefaling og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for å prøve vår nye meny eller gjenta din favorittopplevelse hos oss.

Takk igjen for at du valgte å dele dine positive erfaringer med oss, og vi ser frem til å ha deg tilbake snart.

Anmeldt 21. mars 2024

Basso har virkelig imponert meg som et friskt pust på resturantscenen i Bergen. Jeg har vært heldig å besøkt denne perlen både med venner og familie, samt med forretningsforbindelser. Servicen er upåklagelig, atmosfæren meget god og maten imponerer meg hver gang. Delikate anlagte retter med nydelige smaker gjør at jeg lengter tilbake så snart jeg forlater resturanten. Det er helt klart flere spisesteder i Bergen som kan lære mye av Basso. Terningkast 6!

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, And G
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2024

Hei!

Det er flott å høre at du har hatt så positive opplevelser hos oss!

Det virker som om både servicen, atmosfæren og maten har gjort inntrykk på deg, og det er fantastisk å høre at du har hatt gode opplevelser både med venner, familie og forretningsforbindelser.

Delikate retter med nydelige smaker er virkelig noe som setter prikken over i-en på en restaurantopplevelse - og det gleder oss at vi møter dette målet.

Det er flott å høre at du allerede gleder deg til å komme tilbake til oss for enda flere deilige måltider!

Takk for din tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 3. mars 2024

Veldig god mat, servert med vin som passa til. Me hadde 10 retters, og kvar rett og vin vart presentert av servitøren. God stemning og ein fantastisk matopplevelse. Anbefaler denne restauranten. Me kjem tilbake!

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, Vigdis Dalseid L
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2024

Kjære Vigdis,

Tusen takk for den strålende tilbakemeldingen!

Det varmer virkelig våre hjerter å høre at du nøt en hyggelig atmosfære og hadde en fantastisk matopplevelse hos oss. Takk for at du anbefaler oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Gi oss gjerne beskjed hvis det er noe annet vi kan gjøre for å gjøre ditt neste besøk enda bedre.

Vi ser frem til å få gleden av å servere deg igjen.

Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Vi hadde en veldig hyggelig og god matopplevelse sammen med våre to ungdommer, og ja her går en ikke sulten ut igjen! Selv om ikke alle rettene falt i lille god smak hos alle i selskapet så var det en velkomponert meny med mye gode smaker!

Veldig positiv og god opplevelse at dere også hadde et utvalg av mocktails som falt i smak hos både ungdom og voksne.

Koselige lokaler og hyggelige servitører, flott oppdekking og artig med eget «verktøyskrin» med bestikk. Her kommer vi gjerne igjen for å teste ulike menyer og ha en hyggelig aften som familie, par eller med gode venner!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 424ainas
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2024

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at dere hadde en hyggelig og god matopplevelse. Det er alltid vår hensikt å sørge for at gjestene våre forlater oss mette og fornøyde!

Vi er glade for at dere satte pris på vår velkomponerte meny, til tross for at ikke alle rettene falt i smak. Det er også flott å høre at vårt utvalg av mocktails var en suksess både blant ungdom og voksne.

Våre lokaler, hyggelige servitører og den artige detaljen med eget "verktøyskrin" med bestikk er noe vi er stolte av å tilby. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake, enten det er for å utforske nye menyer eller bare for å ha en hyggelig aften sammen som familie, par eller med gode venner.

Takk igjen for besøket, og vi ser frem til å se dere igjen snart!

Anmeldt 18. desember 2023 via mobile enheter

.Nydelig mat både for gane, nese og øyne. Valgte 10 retters. Var akkurat passe mett. Dette var en flott opplevelse. Kommer gjerne tilbake og tester neste meny når den kommer.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Ronny b
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2023

Kjære Ronny,

Tusen takk for dine rosende ord! Vi er henrykt over å høre at du satte pris på den 10-retters opplevelsen hos oss og at maten klarte å glede både ganen, nesen og øynene dine.

Vi setter også stor pris på at du planlegger å komme tilbake for å utforske vår neste meny. Vi jobber kontinuerlig med å fornye våre tilbud, og vi ser frem til å ta deg med på en ny smaksreise.

Takk igjen for din støtte og tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for en ny kulinarisk opplevelse!

Reisende som så på Basso Social, så også på

Har du vært i Basso Social? Del dine erfaringer!