“Flott kveld på Fløyen”
Anmeldelse av Fløirestauranten

Fløirestauranten
Vurdert som nr. 32 av 593 Restauranter i Bergen
Anmeldt 7. april 2024

Fantastisk opplevelse på Fløirestauranten fredag. Vi var et selskap på 6, som var ute og feiret bursdag. Den nye restauranten er blitt utrolig flott! Menyen har fin variasjon av både retter og priser, og det er fokus på kortreist mat i riktig sesong. Alle vi var i kontakt med var superhyggelige, kunnskapsrike, og vi fikk kanonservice! Shoutout til servitør Lise, som holdt ut med oss hele kvelden. Stadig like blid, selv etter stigende tro på våre egne vittigheter i takt med stigende antall tomme vinflasker. Vi kommer definitivt tilbake!

Takk, 344georgs
Christina Bollmann, Daglig leder på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2024

Kjære Georg,

Vi setter stor pris på nydelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss! Spesielt stas er det når våre dyktige medarbeidere får ros. Det fortjener de. Lise hilser tilbake, og ønsker hjertelig velkommen tilbake så snart som mulig.

Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Lunsjmeny: Vi bestilte smørbrød og kyllingsalat, begge deler smakte fortreffelig! Til dessert spiste vi sjokoladekake og is, innertier også der!
Lokalet, stemningen og ikke minst servicen var med å gjøre denne opplevelsen til noe helt spesielt! Anbefales virkelig!

Takk, torillj2019
Christina Bollmann, Daglig leder på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2024

Kjære Torill,

Tusen takk for nydelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at dere har hatt en fin opplevelse hos oss på Fløirestauranten. Vi takker for besøket, og vi ønsker hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 6. april 2024

Nydelig beliggenhet, flotte lokaler, deilig mat til en grei pris. Vi var 5 personer som spiste 5 ulike retter: Tre av oss spiste fisk, en spiste dagens kjøttrett og en spiste vegetarretten. Etter middag smakte vi på deilige drinker i peisestuen

1  Takk, Elisabeth H

Kjære Elisabeth,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det betyr mye for oss! Vi setter stor pris på å høre at dere har hatt en fin opplevelse på Fløirestauranten. Vi takker for besøket, og ønsker hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 5. april 2024

En fantastisk opplevelse. Vi ble møtt av et fantastisk personell som fulgte oss hele kvelden. Kunnskapen om maten og ikke minst et fantastisk vin kart imponerte oss.
Etter en fantastisk dessert, samlet vi oss i en baren hvor utvalget er imponerende.
Gleder meg til neste besøk 😊

Takk, 427stianf

Kjære Stian,

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at dere var så fornøyd med opplevelsen på Fløirestauranten. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 2. april 2024

Besøkte Fløirestauranten siste dagen i påsken.
Ble møtt av smilende ansatte som fant et fint og rolig bord til oss.
Vi bestilte en salat til forrett og fisk/kjøtt til hovedrett. Alt smakte aldeles nydelig.
Vi kommer helt sikker tilbake ved en senere anledning. Da skal smørbrødrene testes :)

Takk, Linda K
Christina Bollmann, General Manager på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2024

Kjære Linda,

Tusen takk for nydelig omtale. Det gleder oss å lese at dere fikk en god opplevelse hos oss på nye Fløirestauranten. Det er ekstra kjekt å høre at våre fantastiske ansatte blir verdsatt. Helt objektivt vil jeg si at smørbrødene også er verdt et besøk. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Daglig leder

Reisende som så på Fløirestauranten, så også på

Har du vært i Fløirestauranten? Del dine erfaringer!