“Fin restaurant, fantastisk utsikt, god service og god mat til greie priser.”
Anmeldelse av Fløirestauranten

Fløirestauranten
Vurdert som nr. 37 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 14. april 2024

Den nyoppussede restauranten ser veldig fin ut, god atmosfære og mange kelnere som gjør at man ikke venter på noe, veldig servicemindede de som jobber der.
Maten var god, men hadde kanskje forventet litt høyere nivå. Valgte denne retten fra menyen; «Vår anbefaling - Fjell». Savnet flere grønnsaker på tallerkenen. Dessertene var helt super. Vil også berømme stedet for å ha valgt priser som ikke ligger i høyeste laget. Det gjør at flere får muligheter til å benytte seg av restauranten. Og ikke minst, man får valuta for pengene.

Takk, Roy Ø
Christina Bollmann, Daglig leder på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2024

Kjære Roy,

Vi takker for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Innspill fra gjestene våre er viktig for oss slik at vi stadig kan forbedre oss. Vi er glad for å høre at dere er fornøyd med opplevelsen, og vi følger opp innspill om flere grønnsaker på "Sesongens Fjell". Dette tar jeg videre med det flotte teamet på kjøkkenet.

Anmeldt 9. april 2024

Vakkert interiør og hyggelig betjening. Vi var 4 venninner som nøt lunsj sammen. Alle valgte 3 mindre smørbrød og drikke til. Alt som lå opp på de 3 brødstykkene var smakfullt og appetitt vekkende, men brødskivene under var for tykt skåret, harde og kalde. Definitivt et forbedringspotensial. Brødskivene må være ferske, lune og helst toastet/smørstekt på en eller annen måte. Savnet en god suppe på lunsjmenyen. En smakfull fiskesuppe kanskje?

Takk, Navigate02923045704

Kjære gjest,

Vi takker for konstruktiv og vennlig anmeldelse, selv om det er leit å lese at besøket ikke stod helt til forventningene deres. Din tilbakemelding er viktig for at vi skal kunne forbedre oss. Ettersom vi ikke har eget bakeri her på Fløirestauranten har vi en brødavtale med Godt Brød. De leverer ferskt surdeigsbrød til oss hver morgen. Derfor er det overraskende å lese om deres opplevelse. Vi skal selvsagt gjennomgå våre rutiner på kjøkkenet slik at dette ikke skjer igjen. Vår meny varierer i tråd med årstidene, og vi skal alltid ha suppe på menyen. Nå har vi en nydelig gul ertesuppe med saltkjøtt og knoker. Denne er tilgjengelig både for lunsj og middag. Det blir sannsynligvis fiskesuppe eller blåskjell på neste meny.

Vi takker for besøket, og vi håper vi får ønske dere velkommen tilbake til oss på Fløirestauranten også ved en senere anledning.

Anmeldt 7. april 2024

Fantastisk opplevelse på Fløirestauranten fredag. Vi var et selskap på 6, som var ute og feiret bursdag. Den nye restauranten er blitt utrolig flott! Menyen har fin variasjon av både retter og priser, og det er fokus på kortreist mat i riktig sesong. Alle vi var i kontakt med var superhyggelige, kunnskapsrike, og vi fikk kanonservice! Shoutout til servitør Lise, som holdt ut med oss hele kvelden. Stadig like blid, selv etter stigende tro på våre egne vittigheter i takt med stigende antall tomme vinflasker. Vi kommer definitivt tilbake!

Takk, 344georgs

Kjære Georg,

Vi setter stor pris på nydelig tilbakemelding. Det betyr veldig mye for oss! Spesielt stas er det når våre dyktige medarbeidere får ros. Det fortjener de. Lise hilser tilbake, og ønsker hjertelig velkommen tilbake så snart som mulig.

Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Lunsjmeny: Vi bestilte smørbrød og kyllingsalat, begge deler smakte fortreffelig! Til dessert spiste vi sjokoladekake og is, innertier også der!
Lokalet, stemningen og ikke minst servicen var med å gjøre denne opplevelsen til noe helt spesielt! Anbefales virkelig!

Takk, torillj2019
Christina Bollmann, Daglig leder på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2024

Kjære Torill,

Tusen takk for nydelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at dere har hatt en fin opplevelse hos oss på Fløirestauranten. Vi takker for besøket, og vi ønsker hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 6. april 2024

Nydelig beliggenhet, flotte lokaler, deilig mat til en grei pris. Vi var 5 personer som spiste 5 ulike retter: Tre av oss spiste fisk, en spiste dagens kjøttrett og en spiste vegetarretten. Etter middag smakte vi på deilige drinker i peisestuen

1  Takk, Elisabeth H

Kjære Elisabeth,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det betyr mye for oss! Vi setter stor pris på å høre at dere har hatt en fin opplevelse på Fløirestauranten. Vi takker for besøket, og ønsker hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Daglig leder

Reisende som så på Fløirestauranten, så også på

Har du vært i Fløirestauranten? Del dine erfaringer!