“God opplevelse”
Anmeldelse av Fløirestauranten

Fløirestauranten
Vurdert som nr. 35 av 596 Restauranter i Bergen
Anmeldt 9. mai 2024

Veldig god mat, og hyggelig betjening. Betjeningen var oppmerksomme, lot oss ikke vente. Maten kom raskt, og varm. Lokalene var pene og atmosfæren var hyggelig. Alt i alt en hyggelig opplevelse, jeg kommer gjerne igjen.

• Atmosfære
Takk, Ragnvald R
Fløyen Fløyen, Marketing på Fløirestauranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2024

Kjære Ragnvald,

Vi setter stor pris på din tilbakemelding, og vi er glad for å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss på Fløirestauranten. Vi takker for besøket, og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake også ved neste anledning.

Anmeldt 6. mai 2024

Nydelig mat i flotte omgivelser!! Flinke og vennlige ansatte. Maten både smakte og så veldig bra ut. Denne restaranten er verdt et besøk

• Atmosfære
Takk, Traveler08316798603

Kjære gjest,

Anmeldt 4. mai 2024 via mobile enheter

Middag med venner en herlig kveld i Bergen. Fantastisk mat, både smaksmessig og visuelt, nydelig vinanbefaling til fiskerettene. Dyktig, vennlig og oppmerksomt personal. Alt i alt et deilig måltid i særdeles vakre omgivelser, og til en overkommelig pris. Heia nye Fløyen!!

Takk, FrequentFlier75907

Kjære gjest,

Anmeldt 4. mai 2024 via mobile enheter

Et herskapelig, men likevel trendy lokale med store vinduer til en fantastisk utsikt, ingenting å utsette på restaurantens plassering og atmosfære. Maten var svært god, perfekt stekt fisk og deilige smaker.
Servicen var dessverre litt skuffende og det virket ikke som logistikken satt helt ennå. De ansatte fremstod stresset og urutinerte.

Takk, Ailin_Norway

Kjære Ailin,

Vi takker for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Vi er glad for å høre at dere fikk en fin matopplevelse og at dere likte den nyrenoverte Fløirestauranten. Vi erkjenner at vi har fremstått litt urutinerte nå i åpningsfasen. Alle ansatte er nye, og vi har opplevd en helt formidabel pågang etter at vi åpnet dørene. Dette er selvfølgelig veldig kjekt, og vi jobber intensivt med å gi opplæring og lære oss å fungere som et lag. Jeg er helt trygg på at du vil få en annen opplevelse ved et eventuelt neste besøk.

Vi takker for besøket, og at du har tatt deg tid til å tilbakemelde, og vi håper å få ønske velkommen tilbake.

Anmeldt 2. mai 2024 via mobile enheter

Nydelig restaurerte lokaler, fine møbler, farger, og verden beste utsikt. Veldig hyggelig betjening. Vi spiste burger og planke, begge deler veldig kjedelig og gjennomsnittlig (kjedelige oster og butikkbrød, burger uten noe ekstra smak og stash). Så ikke ha for høye forventninger til maten, men kos deg heller med lokale og utsikt.

Takk, SynneUH

Kjære Synne,

Vi takker for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Vi setter pris på å høre at dere fikk en fin serviceopplevelse og at dere likte den nyoppussete Fløirestauranten, selv om det er leit å høre at matopplevelsen ikke stod til forventningene. Vi bruker kun førsteklasses råvarer i menyen vår. Maten skal være folkelig, men av høy kvalitet. Hamburgeren vår skal være klassisk, og "ujålete", men veldig, veldig god. Vi bruker kjøtt fra Nyyyt på Jæren, og det er en blanding med 50% Wagy. Planken inneholder lokale oster, blant annet vellagret Fanaost, som ble kåret til "verdens beste ost" i VM. Spekematen kommer fra Vossakjøtt. Ettersom vi ikke har eget bakeri på Fløyen, har vi laget en brødavtale med Godt Brød. De leverer ferskt surdeigsbrød til oss hver morgen.

Vi jobber alltid for å forbedre oss, og vi tar alle tilbakemeldinger på alvor. Takk for at du tar deg tid til å gi oss både ris og ros. Vi tar det til etterretning.

Med vennlig hilsen,
Daglig leder

Reisende som så på Fløirestauranten, så også på

Har du vært i Fløirestauranten? Del dine erfaringer!