Bergens landemerker og historie: En selvstyrt lydtur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve KODE Kunstmuseene i Bergen på
Anmeldt 30. september 2019

Søndag ettermiddag. Munch er målet. Billettskranke før målet. Død betalingsterminal , men gå til ett av de andre KODE museene og betal der. Frisk spasertur, og møtt av ny død terminal...minnet litt om eventyret om de tre Bukkene Bruse dette. Jeg kom aldri til det største museet. Ordnet seg pratisk før dette...husk uansett og ha med kr 20 som pant for nøkkel til oppbevaringsboks. MUNCH UTSTILLINGEN er UNIK og fantastisk. Varer til noe over nyttår 2020.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Lars162
Anmeldt 19. mai 2019

Da vi var der så vi en helt fantastisk Munch-utstilling og mange av de gamle flotte naturmaleriene av bl.a. J.C. Dahl og Gude. Men også helt samlinger fra for eksempel ekteparets Singers interiør i deres feriested i Norge. En svært omfattende sølvskatt kunne vært bedre presentert for det ble så overveldende og ingen informasjonsark tilgjengelige da vi var der. Vi hadde bare satt av noen få timer til dette besøket, men måtte ha vært der hele dagen for å få med oss alt!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

En fin og inspirerende søndag for de kunstinteresserte. Kunstneriske innslag fra både nasjonale og internasjonale kunstnere. En fantastisk utstilling der du blant annet får se kunstverkene til Edvard Munchs, Nikolai Asprup, Rasmus Meyer og flere.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, tirilconstansed
Anmeldt 15. juli 2018

Vårt første besøk i Kode / Rasmus Meyers Samlinger ble en stor opplevelse.
Første dag J.C. Dahel, neste dag resten av gullalderkunstnerene + Munch.
Dette kombinert med herlig vær og et utrolig vakkert og blomsterprydet Bergen sentrum, spesielt rund Lille Lundgårdsvann, dette ble en suksess. I tillegg togturen over fjellet til Oslo, alt i herlig solskinn.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Neslein
Anmeldt 25. juni 2018

Veldig flotte utstillinger, både permanente og spesialutstillinger. En billett gjelder for KODE 1-4. Fin suvenir-fortetning, men litt dyr. Et par bedre spisesteder, bla Bien

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Laila T