Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig kaffe”
Anmeldelse av Kaffemisjonen

Kaffemisjonen
Vurdert som nr. 8 av 30 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Super kaffe, hyggelig og god service. Må også gi ros for herlig brownie og nybakte scones. Tipp topp!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 583sindrem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 120 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi dro hit siden vi hadde hørt at de hadde Bergens beste kaffe. Vi drakk espresso for p kjenne på kvaliteten av drikken Kaffen var fyldig, men for syrlig. Sur betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, tberg4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Beste kaffen du finner i Bergen, og god service! Veldig kunnskapsrike og flinke baristaer som jobber der!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Atravelingnorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020

Jeg har alltid anbefalt Kaffemisjonen til alle. Alltid skrytt av kaffen som den beste i byn. Men i går forandret alt seg. Fordi baristen var sur, nedlatende og frekk. Slikt hører faktisk ikke hjemme i et serviceyrke.

Liten tue velter stort lass. Jeg kommer aldri tilbake hit, og kommer heller aldri til å anbefale Kaffemisjonen noen gang igjen.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, C2448YFsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Meget god cappuccino og fin atmosfære. Yoghurt og müsli var helt greit. En fin start på dagen sammen med en venn. Greit å ikke være for mange da det var populært og ikke så mange sitteplasser.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 839camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaffemisjonen, så også på

 

Har du vært i Kaffemisjonen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din