“Herlig kaffe”

Vurdert som nr. 13 av 47 Smått og godt i Bergen
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Super kaffe, hyggelig og god service. Må også gi ros for herlig brownie og nybakte scones. Tipp topp!

1  Takk, 583sindrem

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi dro hit siden vi hadde hørt at de hadde Bergens beste kaffe. Vi drakk espresso for p kjenne på kvaliteten av drikken Kaffen var fyldig, men for syrlig. Sur betjening.

2  Takk, tberg4
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Beste kaffen du finner i Bergen, og god service! Veldig kunnskapsrike og flinke baristaer som jobber der!

1  Takk, Atravelingnorwegian
Anmeldt 5. januar 2020

Jeg har alltid anbefalt Kaffemisjonen til alle. Alltid skrytt av kaffen som den beste i byn. Men i går forandret alt seg. Fordi baristen var sur, nedlatende og frekk. Slikt hører faktisk ikke hjemme i et serviceyrke.

Liten tue velter stort lass. Jeg kommer aldri tilbake hit, og kommer heller aldri til å anbefale Kaffemisjonen noen gang igjen.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, C2448YFsb
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Meget god cappuccino og fin atmosfære. Yoghurt og müsli var helt greit. En fin start på dagen sammen med en venn. Greit å ikke være for mange da det var populært og ikke så mange sitteplasser.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 839camillah

Reisende som så på Kaffemisjonen, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Kaffemisjonen? Del dine erfaringer!