Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig kult sted

Vilvite er et utrolig kult senter for både store og små. Du kan lære masse der og gjøre masse kule... les mer

Anmeldt 4. oktober 2020
Cecilie Lønning... A
Kjempegøy for store og små!

Dette var gøy for både barn og voksne :-) Om du er på tur til Bergen med barn så bør absolutt dette... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
janoles154
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Les alle 293 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 155,78
Mer informasjon
fra USD 220,65
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 106,15
Mer informasjon
fra USD 26,75
Mer informasjon
Anmeldelser (293)
Filtrer anmeldelser
293 resultater
Vurdering fra reisende
168
105
16
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
168
105
16
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 293 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018

Spennende opplevelser med mange forskjellige stasjoner der en kan prøve ut fysikk på en svært lærerik måte.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Yngve T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars-Le-Ma, Manager på VilVite Bergen Science Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018

Tusen takk for tilbakemeldingen!

«Gøy, spennende og lærerikt» - som om jeg skulle sagt det selv :-)

Jeg ønsker dere velkommen tilbake til VilVite, og et inspirerende 2019!

Beste hilsen Lars (direktør)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Familiebesøk med medlemer fra 3 til 45 år. Alle har kost seg og alle har lært noe nytt. Til og med fysikklæreren hadde noe å lære her.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Øystein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars-Le-Ma, Manager på VilVite Bergen Science Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Hei, fysikklærer. Dette var veldig kjekt å høre! Beste hilsen, Lars

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018

Veldig morsomt sted med mye å gjøre for barn. Jeg synes det var veldig gøy å tilbringe tid her, spesielt den sykkelen!

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

Ligger litt i utkanten av sentrum. Mange gøyale naturvitenskapelige eksperimenter og utstillinger. Mest for litt større barn og ungdom. Cafe

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
sadand, General Manager på VilVite Bergen Science Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2018

Takk for at du deler din opplevelse fra VilVite. Det er hyggelig å høre at dere hadde en besøket var vellykket. Vi prøver å ha et tilbud til "barn I alle aldre". Sommerhilsen fra Svein Anders Dahl, direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018

Jeg, som 22 åring, tok med min far for en artig dag på VilVite-senteret. Vi visste ikke hva vi hadde i vente, men overrasket ble vi. Det var noen ting som passet for alle aldre, mens flesteparten av aktivitetene er forbeholdt barn og unge. Vi tilbringte mange timer der, og hadde det gøy i lag. For å komme seg dit kan man enkelt ta bybanen fra sentrum til Florida, gå av der og gå langs Nygårdsparken mot BI. Så ser man det ganske kjapt.
Syns prisene var litt høye, men man går igjen endel for pengene. Kule ting som å være meteorolog på "TV" (dette blir spilt inn, og man kan beholde videoen), prøve å kjøre motorsykkel fort (VR) og masse annet.
Anbefales på en regndag i Bergen med barn!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, verenemh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser