Vilvite er et utrolig kult senter for både store og små. Du kan lære masse der og gjøre masse kule aktiviteter!! Det passer nok best for litt større barn og voksne, men det går også fint med litt mindre barn og.
Dette var gøy for både barn og voksne :-) Om du er på tur til Bergen med barn så bør absolutt dette være med på to-do-lista.
VilVite har klart å sette sammen et konsept som er spennende og lærende for barn i flere aldre, og enkelte saker er også gøy for voksne.
Det er ikke like mye å ta seg til for barn under 4-5 år, men det er nok også litt individuelt. Perfekt for barn mellom 6-10!
Hei! Og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det er klart at installasjonene våre treffer litt individuelt. Vi prøver stadig å utvide tilbudet vårt så det treffer ennå flere nysgjerrige barn, og voksne!
Hjertelig velkommen tilbake.
Mvh Marte, VilVite
Vi var der (tre voksne og 3 barn 9 år, 7 år og 2 måneder). Kjempegøy for store og små!
De klarer å gjøre barna nysgjerrige på vitenskap. OK pris for familiebillett.
Vi skal komme tilbake.
Tusen takk for hyggelig attest! Kjekt å høre at vi lykkes med å skape nysgjerrighet slik at barn, men også voksne, får lyst til å utforske vitenskapens vidunderlige verden. Vel møtt når dere kommer tilbake!
God lekeplass på en regnværsdag.
Moro for både voksene og barn. Fine oppgaver og erfaringer for barn å lære av.
Moro og lærerikt, med appell til voksne og barn: Takk for den gode tilbakemeldingen!
Superfornøyde, både små og store. I alderen 5-19 + mor, hadde alle nytte av turen. Det er noe som alle syns er spennende
Gledelig å høre at både 5-åringen, 19-åringen og moren hadde det kjekt :)