“Huff”

God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 20. august 2020

Fantastisk atmosfære - derav poengene. Et visst pluss for raus porsjon med mye kyllingkjøtt, men det skulle kanskje bare mangle for en salat som koster 199 kr. Rart med cæsardressing og .... :fajitamarinert kyllingkjøtt. Jeg hadde ikke bestilt denne salaten om det hadde gått frem av menyen at kyllingkjøttet hadde slik smak. God pommes frites. Bestilte "nybakt" brød med urtesmør. Brødet var definitivt ikke nybakt - trolig ikke gårsdagens heller. Det var lett ristet og kjempeseigt og hardt. Ga opp å spise det. Bortkastede penger. Spurvene ble happy. Bestilte vann som ikke ble levert. Servitøren(e)? var fraværende, så det var ikke rom for å korrigere heller. Kun noen få andre bord å betjene. Elektronisk bestilling er supert, men om servicen dermed er totalt fraværende, så er stedet totalt overpriset. Kommer nok igjen, for det er et helt eget fantastisk sted. Men holder oss til drikkevarer.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 21benteh

Anmeldt 29. juni 2020

Upersonlig sted ,
fantastisk beliggenhet , Bestilte hamburgere som smakte "typisk turist felle drittmat" ,,
..En eller annen sjørett var steikt før hamburgeren som var steikt i stykker , smakte fisk av hamburger kjøttet .
Satt med en uggen følelse etter spist opp .. Hvilken som helst bensin stasjon burger smaker bedre .. dessverre !!!!

Takk, R9236NIroberts
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Var ute med mine kollegar. Bestilt bord til 12 personar. I desse covid 19 tider der det skal vere minst 1 meter mellom personar, slik er det ikkje her. Var kun nokre cm mellom kvar stol.

Eg bestilte burger godt steikt, smakte godt. Min kollega fekk ein plastbit i burgeren. Ikkje bra.

Maten vart ikkje servert på same tid, ei fekk mat etter 20 minutt, andre måtte vente i 40 minutt. Ikkje imponert!

Etter å ha vore der nokre timar tok bestilling av drikkevarer long tid. Ei på mitt bord bestilte 1 glas vatn, det tok 20 minutt før ho fekk vatnet. Håplaust!
Slik eg ser det er det kun ein grunn til å gå hit: at det e fint å sitje her når det er sol.
Ynskjer du god service: ikkje gå hit.
Dei var også tomme for kyllingsalat kl 17.
Pluss for bestilling på nett, og at ein kan betale med Vipps.

1  Takk, 111anitan
Anmeldt 11. juni 2020

vi bodde på en varm torsdag med 24 grader.
alt i alt, vi hadde booket, og ved inngangen visste ikke jenta hva hun skulle gjøre fordi det ikke var vårt bord og det fra andre mennesker bak oss som også hadde bestilt bordet.
Vi ventet i 30 minutter og snakket med sjefen som ikke klarte å løse problemet umiddelbart, og ikke engang spurte oss om vi ønsket å ta en drink mens vi ventet. han så ut som en landsmann.
vi satte oss til slutt og bestilte fra applikasjonen, men hvor gikk ordrene til bordet for de som bestilte før ???
menyen med 5 retter, drikkemenyen ser ut som en taverna.
hva skjedde med kipperne i fjor ??
den som er i toppen, bør passe på å endre noe.

1  Takk, viking5959
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Første besøk i år (2020), og tar gjerne en tur igjen. Besøkte stedet sammen med to litt voksne menn som ikke behersker digital bestilling og betaling. Uten meg hadde de endt opp både sulten og tørst. Vet ikke om ordningen skyldes «effektivitet» eller korona... Helt utrolig elendig løsning! Den ekskluderer personer som ikke ivrer etter app’er og nye digitale løsninger.
Bestilte burger og pommes frites, helt innafor på smak.
Det beste med stedet er beliggenheten, spesielt på varme solfylte dager.

2  Takk, BenteJS

Reisende som så på Kippers Bar & Cafe, så også på

Har du vært i Kippers Bar & Cafe? Del dine erfaringer!