Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (111)
Filtrer anmeldelser
111 resultater
Vurdering fra reisende
36
44
20
5
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
44
20
5
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 111 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra, nytt sanitæranlegg, alt er berøringsfritt. Selve campingen ligger fint.
Litt langt fra Bergen sentrum, men helt greit med buss og bybane. Hadde en overnatting med campingvogn.
Kan trygt anbefale stedet

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VigdisNHerland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fin camping med lekeplass, gode rene fasiliteter, mulighet for å leie kano, et par dyr å se på. Stor plass.
Litt dårlig drenering når det er som våtest, men ikke noe man merker normalt. Å kunne vært flere strømuttak nærmere vannet, måtte kjøpe forlenger for å få tak i strømmen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, xmonic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig Wi-Fi og kaldt på dusjen.
Ellers fin plass.
Strømmen slo ut to kvelder på rad.
Pluss for buss inn til Bergen og butikker rett utenfor døren.
God plass for både biler og vogner men muligens litt for få strøm uttak.
Mange hadde lange ledninger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, NorthStar59774696576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Familie med to voksne og to barn fikk veldig god teltopplevelse på denne campingplassen. Perfekt plass å ligge! Ryddig og fin campingplass. Toaletter og dusjanlegg var rene og delikate. Godt renhold over alt, og hånddesinfeksjon var hengt opp mange plasser.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 519ritaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020

OK campingplass totalt sett. Vi var to voksne og to barn. Bodde i største hyttetype (med bad, kjøkken, hems og 6 angitte sengeplasser)

Hyggelig og serviceinnstilt betjening og eiere. Vi følte oss veldig velkommen, og dette trekker godt opp på helhetsinntrykket.

Fin lekeplass med varierte lekeapparater av nyere dato. Barna trivdes veldig godt der. Kjempefint!

En stor del av campingplassen lå ned mot et stort og fint vann. Her var det gode bade- og fiskemuligheter. Veldig fint og idyllisk. I tillegg bra og rimelig kanoutleie (da vi var der var prisen 50 kr pr time pr kano, inkludert årer og redningsvester til alle).

Barna likte godt den lille «dyrehagen», men jeg skulle gjerne sett at barnas mulighet for nærkontakt med dyrene var større. Bilder på nettsidene kan gi et inntrykk av gode muligheter for dette. Men dette var helt begrenset til akkurat mens dyrene skulle få mat. Dette kunne gjerne nettsidene opplyst bedre om. Vi fikk heldigvis til at barna fikk komme inn og kose litt med dyrene. En av eierne var flink og opptatt av å inkludere barna under mating. Men om vi selv ikke hadde vært litt «på» og stilt spørsmål om tidspunkt, så hadde vi gått glipp av dette. Det finnes gjerne gode grunner til å avgrense publikums tilgang til dyrene. Det forstår jeg. Likevel, kombinasjonen av andelen bilder på nett av barn som koser med dyrene, i kombinasjon med lite info om at dette er et svært begrenset tilbud synes jeg var noe misvisende.

Bodde i den største hyttetypen med hems, kjøkken og bad. Så ingen flere hytter av denne typen og går derfor ut fra at de kun har denne ene. (Hytte nr 2) Ble veldig skuffet over utsikt og beliggenhet. Hytten lå 50 meter fra bensinstasjonen, og utsikten fra terrassen var en grå og trist oversikt over bensinstasjon og veikryss. Der var to andre hytter (av mindre type) som hadde omtrent identisk beliggenhet. Denne beliggenheten var nitrist, og jeg vil,om man er opptatt av utsikt, anbefale at man sjekker hvor den hytten man bestiller faktisk ligger.

Mange hytter (dog av mindre type) lå imidlertid på andre siden ned mot vannet. Denne delen av campingplassen er idyllisk og fin.

Hytten i seg selv var koselig nok med tømmer, skifertak og i skikkelig hyttestil. Helt ok kjøkken og bad. Men en del slitt, utdatert og delvis defekt møblement og utstyr. En av to steikepanner hadde defekt teflonbelegg og spor av gamle matrester. Bra sofa i kunstskinn. Men ellers en del furumøbler som jeg anslår var nytt tidlig på 90- tallet. Skapdør i tv benk falt ut i det vi skulle åpne den. Gamle slitte madrasser under overmadrassene. Defekt/knekt kjøleskapshåndtak, og den lille fryseboksen var ikke avrimet- slik at en del av plassen var «spist opp» av is. En kjøkkenlampe over spisebord var gammel og hadde en ledning som garantert har samlet støv, fett og skit i veldig mange år uten at noen har oppdaget/gjort noe med det. På terrassen var det masse fuglebæsj oppover veggene på alle kanter. Hagemøblene måtte vi før bruk skure rene for inngrodd skit og fuglebæsj. Blandebatteriet på springen på badet hadde et løst deksel som hele tiden falt av. Isolert sett gjør ingen av disse tingene så mye, men samlet gir det et inntrykk av et overfladisk løpende renhold og vedlikehold.

Jeg liker for øvrig at annonsering stemmer overens med det inntrykket jeg får i «real life». Liker svært dårlig når der ikke er samsvar. De skriver om hytten at den har to dobbeltsenger og to enkeltsenger. Dobbeltsengene, i hvertfall den på hemsen, er ganske smal. Ikke fullverdig dobbeltseng i mine øyne. De burde i stedet for å kalle det dobbeltseng opplyst om sengens dimensjoner. Da kan potensielle gjester selv få muligheten til å gjøre seg opp en mening før de bestiller. De skriver også at der er et soverom. Jeg vil anslå størrelsen på dette til kanskje rundt fem og en halv til seks kvadratmeter. Det var ikke dør inn dit, men kun et forheng. Ikke fullverdig soverom i mine øyne. «Sovealkove med vindu» er en mer dekkende betegnelse i mine øyne. Anbefaler at de endrer tekst/info på hjemmesider.

Oppsummert:
Pluss for fin, idyllisk beliggenhet (på ene siden ned mot vannet- mesteparten av campingplassen befinner seg der). Pluss også for koselig hytte innvendig og et ekstra stort pluss for veldig blid og imøtekommende betjening- både resepsjonister og eiere.
Minus for mismatch mellom beskrivelse på nett og faktiske forhold slik vi opplevde det.
Minus også for noe overfladisk vedlikehold og renhold i hytte.
Minus for en grell og trist utsikt fra vår hytte, samt to andre hytter som lå like ved.

Romtips: Koselig og idyllisk campingplass, trivelig betjening, men noen hytter har dårlig beliggenhet
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Eirik Andreasse... B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser