Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ELENDIG! Terningkast 1”
Anmeldelse av Logehaven

Logehaven
Vurdert som nr. 406 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 7 - USD 16
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: LogeHaven er en helårlig uterestaurant i hjertet av Bergen. Her kan du ta deg en pause med god mat og drikke i solen, eller under tak om det skulle regne. Ingen anledning er for liten eller stor for LogeHaven. Her møttes et tversnitt av bergensere og tilresiende for en kaffe, et glass vin eller øl eller en matbit. Det perfekte møtested før en middag eller revy, etter en middag eller revy - eller rett og slett stedet du tilbringer hele kvelden.
Anmeldt 21. juli 2021

Ved ankomst ble vi geleidet bort til vårt reserverte bord, og fikk en halvspiss beskjed om at bestilling måtte skje via QR-kode på bordet, ettersom "systemet" var nede. Tydeligvis var også dette systemet nede, da det ikke var mulig å bestille noe her heller. Følgelig henvendte vi oss til en servitør i baren som antydet at det straks skulle komme en servitør å ta imot bestilling — det gjorde det imidlertid aldri. Etter nærmere 45 minutter besluttet vi oss for å forlate stedet. Servitørene forsøkte verken å beklage eller hindre oss fra å dra. Sjanseløst.

Finn et annet sted om du enten er tørst, sulten eller ønsker god service! Menyen er dessutem SVÆRT begrenset.

BEDRE ALTERNATIVER ER Å OPPDRIVE OVER HELE BYEN!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 136aleksander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Morten B, Daglig leder på Logehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Hei. Vi beklager din opplevelse og det skal ikke være slik. At kassesystemene har vært nede har riktignok vært en utfordring og stressfaktor, men service, det å bli sett og fanget opp skal ikke lide under dette.

Hvis du tar kontakt gjennom post@logehaven.no vil vi gjerne få invitere dere tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 68 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hadde bestilt bord til 8 pers, tidlig P dagen. Ankom stedet hvorpå bord ikke var klargjort. Hvorpå en person slang sammen 4 tomanns bord, informerte om at kassen ikke fungerte, så vi måtte bestille via meny/QR kode og forsvant. Forsøkte å bestille digitalt - men det fungerte ikke og rakte armen i været i 35 min for å få kontakt med betjeningen som kun var opptatt med å servere øl til de nærmeste gjestene. Etter 40 min uten at noen hadde oppdaget oss tiltross for at restauranten hadde tildels lite gjester, så forsøkte en av oss å gå bort og be servitør om å komme for å ta i mot bestillinger. Ventet så ytterligere 15 min, hvorpå vi så bestemte at vi skulle forlate denne håpløse restauranten. Styr unna hvis du er sulten og tørst!!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, annbrann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Morten B, Daglig leder på Logehaven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Hei. Vi beklager din opplevelse og det skal ikke være slik. At kassesystemene har vært nede har riktignok vært en utfordring og stressfaktor, men service, det å bli sett og fanget opp skal ikke lide under dette.

Hvis du tar kontakt gjennom post@logehaven.no vil vi gjerne få invitere dere tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2021

Jeg har bestilt fiskesuppe for 199 kr. Det var den minste suppeporsjonen jeg har noen gang fått. En liten skål desset- eller barneskål. Det var ingen fisk eller skjell i suppen, bare 4 mini fiskeboller i fiskekraft som smakte Toro sin fiskesuppe. Og 3 gullråtstrå. Det var veldig dyr suppe med få ingredienser. Jeg ble ikke halvmett.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ReginaSilvana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

En av de absolutt beste dagene i Bergen med sol fra skyfri himmel og en kald halvliter ved besøk i Logehaven.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bente1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020

Tok veldig lang tid før vi fikk bestilt mat. Dårlig service. Kyllingsalaten var ikke noe å skryte av. Confitert kylling var dårlig tilberedt med grønnsaker stekt i fett. Hadde ingen ting med poke bowl å gjøre.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, unnigretes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Logehaven, så også på

 

Har du vært i Logehaven? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.