“Ok Smørbrød”
Anmeldelse av Logehaven

Logehaven
Vurdert som nr. 401 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: LogeHaven er en helårlig uterestaurant i hjertet av Bergen. Her kan du ta deg en pause med god mat og drikke i solen, eller under tak om det skulle regne. Ingen anledning er for liten eller stor for LogeHaven. Her møttes et tversnitt av bergensere og tilresiende for en kaffe, et glass vin eller øl eller en matbit. Det perfekte møtested før en middag eller revy, etter en middag eller revy - eller rett og slett stedet du tilbringer hele kvelden.
Anmeldt 19. mars 2024

Støyende lokalet. Alt for høy musikk. Vi spiste reke smørbrød. Helt ok
Synd storstuen i Bergen er blitt ett lokalet som en ikke kan sitte & ha en samtale med venner- pga høy musikk

Dato for besøk: februar 2024
Takk, mallamareno50

Anmeldt 26. januar 2024

Den verste uteopplevelsen noensinne. Den dårligste servicen jeg noen gang har opplevd. Ble kastet ut klokken 23 etter å ha sittet er i 3 timer sammen med 8 venner. Og drikkene er utrolig dårlige....

Dato for besøk: januar 2024
Takk, JanArildsen
Anmeldt 24. november 2022 via mobile enheter

Vi hadde ypperlig opplevelse her med ansatte som var ekstremt hjelpsom og vennlig prisen for mat er litt høy men jeg forventet ikke att maten skulle smake så godt som det gjorde jeg har vært på mye forskjellig av restauranter både i Norge og utlandet og jeg angrer ikke på att jeg bestilte biffen her den ble fort knakje den beste biffen jeg har smakt i livet mitt nå skal det sies att vi ennå sitter men syne mitt blir ikke og snu seg

Dato for besøk: november 2022
Takk, 352alfs
Anmeldt 19. november 2022

Ble møtt av hyggelig personell som fikset bord også utover bestillingstid. Litt sen levering av drikke til middagen... men det kveldens sjef opp i raskt. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: november 2022
Takk, mortenr988
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Jeg og to venninner skulle innom Logenhaven for å spise dessert og kose oss. To av oss bestilt is med sjokoladekrem. Kun den ene vart levert. Hun andre fikk ikke levert isen sin da den ikke fant oss, der vi satt rett ved siden av baren. Når jeg gikk for å spørre hvor isen var blitt av, kom servitøren bort med en smeltet is og sa de ikke fant oss. Vi ble tilbudt den smeltede isen, da vi takket pent nei gikk ut tilbake med isen uten og spørre om vi ville ha pengene tilbake. Stor skuffelse. Men derimot var ikke den isen som blei levert av beste slag. Is men overfylt sjokoladekrem med overmodne bær på toppen var ikke akkurat innertier. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Elisabeth V

Reisende som så på Logehaven, så også på

Har du vært i Logehaven? Del dine erfaringer!