Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Urban gammel bar”
Anmeldelse av Wessel Bar

Wessel Bar
Vurdert som nr. 324 av 473 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. november 2018

Koselig og flott sted. Hyggelige bartendere, lett å komme i prat med andre gjester. På fine dager kan du også trekke deg ut i losje Hagen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Margit_Solheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 24. januar 2017

Wesselen er et must når man er i Bergen. På mange måter føles det som om tiden har stått stille her. God mat og god drikke. Hyggelig betjening også.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, DMJman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. februar 2016

Her kan du slappe av I rolige omgivelser tidlig på dagen. Meir folksomt på kveldstid. Hyggelig personal

Dato for besøk: desember 2015
Takk, oddlaug2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2015

Meget god og hyggelig atmosfære, uteresturant med varme. Her kan man sitte og kose seg med vin og øl. Kan annbefales.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Per518
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2013

Her går du ikke om du er enslig på en ukedag.Her går du neppe med venner. Stedet hadde sin storhetstid for 25 år siden, Kom lenge etter åpningstid og du får fortsatt dødt øl i halvliteren (som er mindre som de fleste andre steder) .Intet tilsier at du skal komme tilbake. Nabolokalet er like tomt og øde. Skygg unna.

Dato for besøk: august 2013
Takk, tiuren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Wessel Bar, så også på

 

Har du vært i Wessel Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.