Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En liten perle i Bergen ”
Anmeldelse av Don Pippo

Don Pippo
Vurdert som nr. 54 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 8 - USD 33
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

En liten perle i Bergen som alltid leverer når det kommer til mat og vin. Like bra som lunsjsted på dagtid, som et sted for å bare ta noen glass og en antipasti på kveldstid.

Dato for besøk: november 2018
Takk, amaliebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 120 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2018

Noen kalte dette en intim vinbar - og mer treffende beskrivelse skal man lete lenge etter. Don Pippo er nok den minste vinbaren i byen målt i kvadratmeter, og når døren tidvis åpnes opp, skjønner man hvor mye man faktisk verdsetter oksygen. Samtidig setter man pris på den koselige uformelle stemningen.

Maten på Don Pippo er jevnt over god, og jeg liker spesielt godt konseptet "livrett" på onsdager. (God) Vin har de også mye av, men prismessig kunne de kanskje vært enda litt greiere? Har blitt mer imponert av f.eks Altona og Vågal på akkurat det. På den andre siden, synes jeg at man får veldig mye for pengene på vinsmakingene de har arrangert.

Har stort sett vært fornøyd med servicen, men noen ganger har det vært kanskje litt for laid back. Har opplevd å være blant de første som bestiller mat, og å ha måttet vente til flere kunder som kom lenge etter oss fikk maten sin.

Svak firer - med potensial til å bli 5/5.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, wmarius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Spist her mange ganger. Proffe folk som jobber der. Prima mat. God balanse i råvarene som brukes i rettene. Ferskt. Anbefaler Vitello Tonato (kalvekjøtt med tunfiskmajones og capers). Ikke smakt det før? Høres det kanskje litt rart ut? Det er helt nydelig! Elsker dette stedet. De kan også vin.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, othiliak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018

Dette stedet er absolutt verdt et besøk om du befinner deg i Bergen. En liten skjønn vinbar med matservering og veldig god stemning. Serviceinnstilt personal som hjelper deg å finne den riktige vinen for kvelden. De har forskjellige eventer, som for eksempel " livrett" der konseptet er at hver onsdag tilbyr de en ulik rett fra uke til uke. Uavhengig av hvilken dag du befinner deg i Bergen er det absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, helener772
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2018

Dette er en veldig intim og koselig vinbar, hvor det selges småretter og iblant arrangerer de spesielle "events" hvor de serverer en konkret rett. Denne anmeldelsen baserer seg på to slike dager, hvor vi henholdsvis fikk servert asiatisk taco og kalkun (Thanksgiving).

Asiatisk taco smakte utrolig godt, men porsjonen skulle vært større. Dette var veldig lettspist mat, så jeg savnet rett og slett mer. Akkurat denne kvelden opplevde jeg også betjeningen som noe nonchalant.

Thanksgiving aften: Dette var en vanvittig god rett. Den var litt større, og det var også dessert. Fikk utrolig god, anbefalt vinpakke. Betjeningen var også mer hands on denne kvelden, så totalt sett ble dette en bedre opplevelse.

Generelt sitter man trangt hvis det er fullt, og det kan kanskje noen oppleve som litt vel intimt, men til vanlig tror jeg ikke det er et stort problem.

Alt i alt så anbefaler jeg absolutt Don Pippo.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christian87no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Don Pippo, så også på

 

Har du vært i Don Pippo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din