“En liten perle i Bergen ”
Anmeldelse av Don Pippo

God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

En liten perle i Bergen som alltid leverer når det kommer til mat og vin. Like bra som lunsjsted på dagtid, som et sted for å bare ta noen glass og en antipasti på kveldstid.

Takk, amaliebakken

Anmeldt 22. juni 2018

Noen kalte dette en intim vinbar - og mer treffende beskrivelse skal man lete lenge etter. Don Pippo er nok den minste vinbaren i byen målt i kvadratmeter, og når døren tidvis åpnes opp, skjønner man hvor mye man faktisk verdsetter oksygen. Samtidig setter man pris på den koselige uformelle stemningen.

Maten på Don Pippo er jevnt over god, og jeg liker spesielt godt konseptet "livrett" på onsdager. (God) Vin har de også mye av, men prismessig kunne de kanskje vært enda litt greiere? Har blitt mer imponert av f.eks Altona og Vågal på akkurat det. På den andre siden, synes jeg at man får veldig mye for pengene på vinsmakingene de har arrangert.

Har stort sett vært fornøyd med servicen, men noen ganger har det vært kanskje litt for laid back. Har opplevd å være blant de første som bestiller mat, og å ha måttet vente til flere kunder som kom lenge etter oss fikk maten sin.

Svak firer - med potensial til å bli 5/5.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, wmarius
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Spist her mange ganger. Proffe folk som jobber der. Prima mat. God balanse i råvarene som brukes i rettene. Ferskt. Anbefaler Vitello Tonato (kalvekjøtt med tunfiskmajones og capers). Ikke smakt det før? Høres det kanskje litt rart ut? Det er helt nydelig! Elsker dette stedet. De kan også vin.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, othiliak
Anmeldt 6. mai 2018

Dette stedet er absolutt verdt et besøk om du befinner deg i Bergen. En liten skjønn vinbar med matservering og veldig god stemning. Serviceinnstilt personal som hjelper deg å finne den riktige vinen for kvelden. De har forskjellige eventer, som for eksempel " livrett" der konseptet er at hver onsdag tilbyr de en ulik rett fra uke til uke. Uavhengig av hvilken dag du befinner deg i Bergen er det absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, helener772
Anmeldt 26. januar 2018

Dette er en veldig intim og koselig vinbar, hvor det selges småretter og iblant arrangerer de spesielle "events" hvor de serverer en konkret rett. Denne anmeldelsen baserer seg på to slike dager, hvor vi henholdsvis fikk servert asiatisk taco og kalkun (Thanksgiving).

Asiatisk taco smakte utrolig godt, men porsjonen skulle vært større. Dette var veldig lettspist mat, så jeg savnet rett og slett mer. Akkurat denne kvelden opplevde jeg også betjeningen som noe nonchalant.

Thanksgiving aften: Dette var en vanvittig god rett. Den var litt større, og det var også dessert. Fikk utrolig god, anbefalt vinpakke. Betjeningen var også mer hands on denne kvelden, så totalt sett ble dette en bedre opplevelse.

Generelt sitter man trangt hvis det er fullt, og det kan kanskje noen oppleve som litt vel intimt, men til vanlig tror jeg ikke det er et stort problem.

Alt i alt så anbefaler jeg absolutt Don Pippo.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Christian87no

Reisende som så på Don Pippo, så også på

Bergen, Hordaland

Har du vært i Don Pippo? Del dine erfaringer!