“Dårlig og dyr Pizza”
Anmeldelse av Pergola mat og vinbar

Pergola mat og vinbar
Vurdert som nr. 51 av 609 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 30. august 2020

Dette er den tammeste pizza’n jeg noen gang har sist. Ei tynn lefse med et par skinkeskiver som seilte sin egen sjø. Litt av en nedtur, går ikke dit igjen🥵

1  Takk, AnneR2254

Anmeldt 30. august 2020

Vi var her sammen med to venninner, spiste pizza, ost fat og drakk hvitvin. Alt smakte bra og vi gikk derfra meget fornøyde ! Anbefaler stedet videre og kommer selvsagt tilbake.

3  Takk, norway1212
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig rikholdig vinmeny, mens matmenyen er tilsvarende tynn. Kun tre typer pizza og planke med ost og skinke. Ingen dessert for eksempel. Vi satt ute, og der var det en varmepumpe som bråkte som et lokomotiv og gjorde opplevelsen lite hyggelig. Heller ikke spesielt koselig i bakgården med forfalne bygninger på alle kanter. Men pluss for veldig bra vinmeny.

Takk, ToreLoevland
Anmeldt 2. august 2020

Vi var en gruppe på 6 stk som hadde gledet oss veldig til å drikke vin og spise her en lørdagskveld, da vi hadde hørt mye bra om plassen.

Vi setter oss ned, men ingen kommer bort til oss, tross at sjef og servitør ser vi har kommet og satt oss. (er visst kun de to som jobber der?) etter å ha forsøkt å få oppmerksomheten deres i 10-15min, går vi til baren og spør om vi kan ta menyer og om vi må bestille ved baren? Svaret fra servitøren er da "ja det kan du bare gjøre",uten noe smil eller annet.

Vi er 3 par, og bestiller et fat hver med assortert skinke og ost, samt pizza og 2 flasker rødvin. Det tar over (!) 1 time før de 3 fatene med ost og skinke kommer.. Den kvinnelige servitøren virker sliten og sur, og unnskylder ikke ventetiden, men legger alt på bordet og snur på hælen i sekundet det blir satt ned (ingen presentasjon av maten). Vinen får vi en kort presentasjon av når vi spør. Pizzaen kan dog ikke kalles pizza, da bunnen er som flatbrød og dynket med olivenolje.

Fatet med ost og skinke var kjempegodt, med virkelige gode råvarer, og rødvinen passet godt til.. Er ingen tvil om at de kan vin! Men, prisen og den ekstremt dårlige og uprofesjonelle servicen gjør det ikke verdt det.

Kommer ikke til å anbefale denne plassen til venner eller familie.

7  Takk, Isabelleharis
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Et par år siden sist jeg var her. Men fytti rakkern! Dette er stedet du ikke hoppet over. Anbefales på det sterkeste!

Takk, 117larss

Reisende som så på Pergola mat og vinbar, så også på

Har du vært i Pergola mat og vinbar? Del dine erfaringer!