“Sjarmerende liten plass!”
Anmeldelse av Pergola mat og vinbar

Pergola mat og vinbar
Vurdert som nr. 56 av 601 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

I en liten bakgård finner du døra inn til en sjarmerende liten vinbar. Her er det dekorert med vinflasker fra topp til tå, og lukten av pizza er ikke til å motstå!

Vi får et bord for 2 og har på forhånd sjekket vinlisten og funnet flere viner av interesse. Beste kjøpet for kvelden er en flaske med Ulysse Colin Pierrieres til 1600kr! Men nei, den har de ikke. Vi går videre i listen og snakker oss gjennom 5,6,7 viner som de heller ikke har inne. Til slutt er vi nødt til å spørre hva de har av vin.. Servitøren kommer med et par utvalg flasker og vi begynner å bli lei av å bruke tid på dette, så valget faller til slutt på en mersault fra Bernard Millot som forøvrig falt godt i smak.

Pizza blir omsider servert og både mannen og jeg er fornøyd med mat på bordet og vin i glasset!

Tips! Ring dem på forhånd å hør hva de har hvis du er av typen som bruker lang tid på dette☺️

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, BelindaB648

Anmeldt 3. august 2022

Service er ikke eksisterende.
Imponerende vinkart, der den første vinen vi ønsket, manglet.
Bestilte to pizzaer, margherita og bacon pizza.
Smakløse lefser med harsk? ost.
Regner med at bunnen er first price kjøpebunn. Sausen smakte ketchup og fyllet er langt fra hjemmelaget. Skulle vært bacon, men det var antagelig røkt smårettskinke som var steikt i harskt smult.
Smakte som lukten du kjenner når man går forbi smultgryten hos en nedlagt McDonald's.

Dato for besøk: august 2022
Takk, PTHammer
Anmeldt 27. juni 2022

V spiste en pizza me parma-skinke som var god og en vegetarisk med alt for mye pepper. Smakte ikke noe annet.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, 866sverref
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk bortgjemt perle i Bergen. Meget god service! Ypperlig utvalg av vin i alle varianter og prisklasser. Nydelig spekefjøl med oster og spekemat fra diverse steder :) Koselig atmosfære, men her gjelder det å booke bord om du kommer i helgene. Liten og intimt. De som jobber der har veldig god peiling på vin :) Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 536mariush
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Fantastiske viner og enormt utvalg! Nydelige skinker, oster, oliven. Rause porsjoner og føler meg alltid velkommen og ivaretatt som kunde. Elsker Pergola! En perle i Bergen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Espen G

Reisende som så på Pergola mat og vinbar, så også på

Har du vært i Pergola mat og vinbar? Del dine erfaringer!