“God mat i nydelige omgivelser.”
Anmeldelse av Matbørsen

Matbørsen
Vurdert som nr. 175 av 612 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Moderne
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 17. august 2022

Matbørsen gjør et godt inntrykk med god mat i flotte omgivelser. Selve maten og presentasjonen var godt over gjennomsnittet, opp mot toppsjiktet av restauranter i Bergen. Prisen du derimot må betale er i overkant stiv, så det skal jo da bare mangle at kvaliteten er bra.

Stolene i en slik restaurant er derimot helt krise. Ingen ønsker å sitte på en metallstol og nyte et bedre måltid. Det passer bedre på en uteservering hvor du ønsker høy turnover av kunder. Dette må endres før dette ryktet sprer seg og gjør at kunder vegrer seg for å komme.

Servicen kunne også vært bedre, men det tror jeg vil bedre seg i tråd med at restaurantbransjen får landet litt etter covid, og de får en fast stab som setter seg.

Blir spennende å se om menyen blir skiftet med ujevne mellomrom. Dersom dette blir værende som fast meny, bør den nok utvides noe.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 439knuth

Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Bestille en pasta med kylling, pesto og tomat. Tomatene ble glemt. Sa i fra og da kom samme rett tilbake med to tomater med stilk på tilbake på pastaen. Spurte om ekstra parmesan som stod fulgte med i rett som måtte betales ekstra for. Fulgte ikke med noe brød. Kunne laget denne retten mye bedre hjemme. Bestilte også en kylling i rød curry som ikke smakte noe særlig. Så endte med at vi gikk like sultene som vi kom. Servicen var så som så. Ingen spurte om maten smakte, ble ikke spurt om dessert. Ikke et sted jeg vil anbefale videre.

2  Takk, sarahchristins
Anmeldt 13. februar 2020

Bytur med inviterte gjester.
Nydelig lokale som innbyr til et besøk.

Elendig mat. Stedet bør bytte ut sine kokker

Var tidligere et godt spisested med variert mat fra flere kjøkken. Dessverre kan ikke stedet anbefales.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, gunnlars
Anmeldt 9. februar 2020

Sushi var nydelig, ferske . Vi er generelt sushiglad familie som har vært på forskjellige sushi restauranter rundt i Bergen og denne var en av de beste.

1  Takk, Azil5891
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Maten var helt topp, men service helt elendig. En bestilte mat til 2 stykker i kassen, den ene retten kom ganske raskt, den andre måtte etterlyses 2 ganger før den kom på bordet!
Servitørene flyr rundt og aner ikke hvilket bord som skal ha maten...

Takk, Citruz79

Reisende som så på Matbørsen, så også på

Har du vært i Matbørsen? Del dine erfaringer!