Vidden Trail from Mt. Ulriken to Mt. Fløyen
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Vidden Trail from Mt. Ulriken to Mt. Fløyen på
Anmeldt 25. juni 2019

Jeg har tidligere anbefalt denne turen på det varmeste. Denne fantastiske turen er nå innspillt, ved hjelp av Googles "street view cameras". Disse ble utlånt til Norsk Speiderforbund, og gjorde det på denne måten mulig for alle å få oppleve denne fantastiske turen.
Hele turen ble filmet i 360 grader fra Fløyen til Ulriken. Dette gir en unik mulighet for dem som ønsker å se hvilke utfordringer man kan forvente. Eller gjennoppleve en for mangen kjær opplevelse.
Med hilsen RT

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, RuneT193
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk tur i fjellterreng med gode stier. Litt mye stein noen steder. Godt merket. Krevende passasjer både opp og ned. Mulighet for bane både opp og ned. Mulig å krydre turen med Stolpejakt fra Stolpejakten.no.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, rogersX3836HE
Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

En fantastisk tur, vi tok ulriksbanen opp så begynte turen. Det var et utrolig flott skue ut over Bergen by. Vi brukte ca 7 timer inklusiv stopp. Anbefaler gode sko og kle skifte, helst en vind jakke og en bukse. Vet aldri når været skifter.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Margit_Solheim
Anmeldt 14. mai 2019 via mobile enheter

Tur over vidden er som terapi for kropp og sjel 😊
En tur som passer for alle 👍🏼
Vakreste utsikten ❤️

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, anitabjornnes
Anmeldt 14. mars 2019

Jeg har vert her en gang før men det var når jeg var liten. Jeg pleide å se utover bergen by å tenke at allt er mulig. Og den følelsen er tilbake.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, MindPowerATH