Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye bedre enn før!”
Anmeldelse av Dråpen Vinbar

Dråpen Vinbar
Vurdert som nr. 120 av 453 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 8 - USD 24
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. september 2020

Måtte fjerne den gamle anmeldelsen min der jeg klager på dårlig service og dårlig utvalg vin, for Dråpen har nå blitt en nydelig vinbar. Hyggelig betjening, og veldig spennende utvalg vin. Pizzaen er ikke så verst den heller! Stå på!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, wmarius
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 106 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020

Kyndig betjening fant fram opptil flere spennende vintyper på glass enn det som stod i menyen. Gode oster (snacks) satte prikken over i-en.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, halvorh227
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Koselig plass ,god pizza og vin .men lite lyst på gjester på en stille dag ...litt lite spennende vin på glass

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Dicte190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Etter anbefalinger fra andre, gikk jeg dit for å prøve pizzaen deres. Utvalget av pizzaer er ikke stort, men det gjør ingen ting. Ut fra menyen var det flere pizzaer jeg hadde lyst på. Valget falt på en pizza med fire oster. Sammen med italiensk øl (Peroni) ble det et meget godt måltid. Dyrt var det heller ikke, med den gode pizzaen. Trivelig sted og smilende ansatt. Stedet anbefales.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, niljost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020 via mobile enheter

Supert sted! Kjempe hyggelig og flinke personale, god vin, meget god pizza og hyggelig atmosfære! Svært rene toaletter også!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, christinnyre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dråpen Vinbar, så også på

 

Har du vært i Dråpen Vinbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din