Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vin og mat”
Anmeldelse av Egon Bristol

Egon Bristol
Vurdert som nr. 14 av 30 Smått og godt i Bergen
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 22. juli 2020

Står lange køer på utsiden, ser det er 10-15 ledige bord ute, sjekket inne også, mange ledige bord, flere ansatte står og henger mens kundene står utenfor restauranten for å bli fulgt til bordene. Åpenbart ingen forståelse for at kunder ved bordet har større verdi enn kunder i kø.
Ikke opplevd maken ved å se så passive ansatte og mange ledige bord som man så var vasket og klart til gjester.
Her kommer vi ikke igjen, og anbefaler å skygge unna. Både dårlig servise og overpriset.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 890gryt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (253)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 253 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Gjennomsnittlig kjedelig, maten er god men kjedelig og prisene er høye i forhold til det du får. Topp betjening og atmosfære det kan ingen ta i fra dem.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2020

Aldri vært fan av hverken maten eller servicen en får hos Egon, men denne restauranten hever snittet og bedrer inntrykket :)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, LeifAnthonyB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Altfor dyr mat og drikke.

Bestilte en kylling fajitas til 270(!)kr. Tenkte «jaja, er vel en grunn til at den koster såpass». Omsider kom maten, og tallerken bestod overraskende nok av nettopp fajitas! Måten det ble servert på: en større tallerken med alt av tilbehør (kylling, grønnsaker, sauser osv) og en mindre en med «lefsene» som servitøren så pent kalte det. Lefser? Hm, i all hovedsak var jeg overbevist om at jeg skulle få ordentlige tortillaer, men neida. Skuffelsen var stor. Hvertfall da lefsene var rullet inn i Egons eget matpapir. I tillegg er det like sannsynlig at det regner i Bergen som at lefsene var varmet i mikrobølgeovnen, og at selv Sahara ørkenen ville kategorisert de som meget tørre gjør det ikke noe bedre. Etter jeg hadde fått brettet en «lefse» ut på tallerkenen, var det endelig tid for å stappe den med fyllet. Fyllet bestod av salat, guacamole, salsa, ost, ris og selve kyllingfyllet. Og skuffelsen stopper dessverre ikke her. Salaten minner om den ferdigvaskede og oppskåret du kjøper i pose på matbutikken. Guacamolen var grå og smakte plastikk. Salsaen kunne ikke ha vært noe annet enn en utvannet Old El Paso og osten.. nei uffamei. En liten opptur var kanskje kyllingen. Den var stekt bra og smakte ok, men litt tørr var den og. Men i denne oppturen var det selvfølgelig en nedtur. Og nei, de hadde ikke glemt stekt paprika. Det de hadde gjort var å putte ananas i kyllingfyllet. Og ikke bare var problemet ananas i seg selv (siden jeg ikke liker ananas), men kyllingfyllet bestod faktisk av 50% ananas, og resten var litt paprika og kylling. Men heldigvis hadde jeg en bolle med ris til, så det ordnet seg jo!

Alt i alt er jeg ikke veldig overbevist om de såkalte «ferske» råvarene de skryter så mye av. Sitter igjen med en følelse at jeg og en kompis kunne spist oss stappmette på hjemmelagde fajitas for 120kr dersom vi hadde gått i dagligvarebutikken og handlet råvarene selv. Neste gang lar jeg nok ikke Egon gjøre det for meg.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, nikolaip783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

Bodde på hotellet så det var kort vei ned til middag. Deilig tosk fra Nord-Norge på menyen, smakte aldeles himmelsk. Koselig atmosfære, og ingen kø.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Bristol, så også på

 

Har du vært i Egon Bristol? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din