“Ikke imponert”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi er over gjennomsnittet glad i å gå ut og kose oss med mat... Og setter pris på en god biff. Spesielt gledet vi oss til biffen her, da mange hadde skrytt av den, og plassen.
Men vi ble dessverre veldig skuffet. Kjøttet virker langtidsstekt og varmet i ovn tidligere på dagen og så ordentlig stekt opp like før servering? Det var noe veldig rart ved hele kjøttet, for selv middels stekt er det seigt , tørt og rart utenpå og uappetittlig. Urtepotetene virker uferdige og harde? Why? Eneste oppturen var en liten liten miniskål med saus, den var nydelig! Og for vår datter på 4 år som spiste fish and chips, som vegret å spise noe som helst av det, så skjønner vi det, for det var en grusom smak på chipsen - det smaker regelrett transfett og harskt. Ikke en gang etter at de prøvde å lage chips en gang til, og lovde å lage nytt tilbehør i tillegg, så ble det ikke spist noe. Det er synd når man betaler over 1500,- for et måltid.

Takk, ema_0708

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Tok turen innom fordi de fleste andre restaurantene var fullbooket. Ble positivt overrasket- god service og nydelig mat! Stedet ligger litt skjult, så er ikke et sted man tilfeldigvis går innom. Vi spiste burger og indrefilet, og var meget fornøyd med det😋

1  Takk, rakelb2019
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 6 personer som var ute og spiste. Ble tatt godt imot og fikk raskt meny og noe å drikke. Lokaliteter ligger slik at det desverre ikke er utsikt mot Bryggen, men god mat oppveier. Spiste en god biff m/gl.fri bernaisesaus og pommes frites. God rødvin fikk vi også. Til dessert spiste jeg en god Creme Brule. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 277arnee
Anmeldt 11. februar 2020

Var der og spiste en fredag ved besøk i Bergen. Bestilte og fikk en fantastisk entrecote, eter en nydelig skalldyrsuppe og før en vidunderlig creme brülee.

Når vi skulle ut neste dag for å spise, valgte vi samme restaurant på grunn av erfaringene fra fredag.
Bestilte kveite på asiatisk manér, noe som var helt i toppklasse på smak og presentasjon.
Så ble det creme brülee igjen, og den var like fantastisk lørdag som fredag.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, OddB1
Anmeldt 2. februar 2020

Vi hadde en fantastisk kveld med veldig god mat og hyggelige kelnere og en veldig god atmosfære. Her skal vi tilbake.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Evebelli

Reisende som så på FG Restaurant & Bar, så også på

Har du vært i FG Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!