Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk service og mat!”
Anmeldelse av FG Restaurant & Bar

FG Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 39 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 14 - USD 40
Kjøkken: Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 30. juli 2021

Utrolig fornøyd, anbefaler denne restauranten på det sterkeste! Personalet var kjempe hyggelig, og service innstilt. Maten var helt fantastisk.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, veronikak549
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (294)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 294 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Ligger i et lite smug, en koselig resturant med en lun atmosfære
Veldig hyggelige og imøtekommende personale, var opptatt av at vi hadde det bra
Fantastisk biff med tilbehør som virkelig smakte godt
Hadde også en veldig god dessert, sjokoladefondant med friske bær og is
Absolutt en plass vi kommer tilbake til når vi er i Bergen og kan anbefalse på det sterkeste
Du blir nok ikke skuffet

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 925beatricem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

indrefilet med rotgrønnsaker, urtestekte poteter og rødvinssaus. Mørt velsmakende kjøtt. Grønnsakene var passe varmebehandlet. Det er svært sjelden jeg ummer av mat på resteurant, men det måtte jeg gjøre i dag. Anbefales

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 682_see
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Denne restauranten overrasket oss veldig. Ligger litt skjult til på enden av bryggen. Vi spiste indrefilet og fish & chips. Muligens beste biffen vi har spist ute! Det var rause og gode porsjoner og smakte veldig godt. En plass som anbefales om du vil ha en god middag. Litt treg servering fra personalet men dette er sikkert grunnet litt nedbemanning pga corona. Alt i alt en veldig bra opplevelse.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Stinus165
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2020

Restauranten la meget godt til rette for oss da vi feiret 70-årsdag midt i corona'en, med flere gjester i risikogruppen. Vi følte oss vel ivaretatt og det var dekket slik at det var god avstand mellom gjestene. Servicen og maten var, som alltid, helt fantastisk! Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Beli_No_3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på FG Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i FG Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.