“En nydelig smaksopplevelse”

God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Er du ute etter nye smaksopplevelser, så må du prøve Restaurant 1877. Vi hadde en full femretter med tilhørende viner, som leverte til toppkarakter. Honnør til kveldens hovedkelner for meget god service og innsikt i det vi fikk servert - ikke minst vinene.

1  Takk, thomashinna

Anmeldt 26. juli 2020

Takk for en kveld i en restaurant med flott atmosfære, engasjerte kokker og kelnere. Topp smaksopplevelse med mat og vin, vi kommer gjerne tilbake.

1  Takk, S2589TBanitaw
Restaurant_Bergen, Daglig leder på Restaurant 1877, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.Det gleder oss å høre! Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen Gjengen på 1877

Anmeldt 22. juli 2020

På 1877 føler du deg så hjertelig velkommen som det overhodet er mulig. Maten, vinen og ikke minst de ansatte får høyeste karakter. Må trekke frem sommelieren og en ung jente som var lærling. Fantastisk service og kjempegod dialog med disse 2 representantene for 1877 gjorde kvelden fullkommen. Tusen takk for en super kveld....vi kommer HELT sikkert tilbake :-)

2  Takk, Per G
Restaurant_Bergen, General Manager på Restaurant 1877, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære Per,

TUSEN takk for fantastisk tilbakemelding! Det gleder oss å høre at dere var så fornøyd med besøket hos oss. Spesielt glad blir vi for å høre at dere satt pris på Hennie, vår nye lærling. Hun hilser tilbake. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen,
Gjengen på Restaurant 1877

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt av en hyggelig kar som raskt geleidet oss til bordet vårt. Deretter kom en riktig trivelig ung dame og presenterte seg som vår kelner. Vi bestilte en femretters meny med vinpakke.
Først kom 3 små biter på bordet som appetittvekkere. Disse ga oss flere gode og for oss ukjente smaker.
Første forrett var basert på O-skjell mikset som en pure. En spesiell lys brunfarge på denne sammen med asparges og vill oregano ga et innbydende inntrykk. Masse god smak.
Neste forrett var taskekrabbe mikset med chreme fraiche i bunnen og urter på toppen, se bilde. Lekkert og godt.
Deretter kom et lite stykke Sous Vide kokt sei. Helt fantastisk saftig til sei å være og med nydelig saus til. Litt mye salt etter min smak, men ellers utrolig godt.
Hovedretten var Souse Vide kokt kalv, litt stekt på utsiden. Helt fantastisk saftig sammen med bl.a. grønnkål og blad av blomkarse, samt en herlig saus.
Til slutt en lekker og nydelig dessert basert på fermentert rabarbra.
Vinene var tilpasset hver rett og gjorde dette til et supert måltid.
All honnør til vår unge kelner som med stor entusiasme presenterte hver rett og så ut som hun riktig koste seg med det. En flott opplevelse!

1  Takk, torep285
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig 5-retters meny - en flott helaften med gode smaker på tallerken og i glass. Kunnskapsrike og hyggelige servitører bidro til en opplevelse vi gjerne gjentar ved en annen anledning!

Takk, 453siril

Reisende som så på Restaurant 1877, så også på

Har du vært i Restaurant 1877? Del dine erfaringer!