Fantastisk måltid, spennende smaker. Veldig Hyggelige folk og atmosfære
Anbefaler 5 retter med vinpakke
Fantastisk måltid, spennende smaker. Veldig Hyggelige folk og atmosfære
Anbefaler 5 retter med vinpakke
192–196 av 1 424 anmeldelser
Fantastisk mat, super service, mye for pengene og fokus på lokale råvarer. Det er bare å dra hit hvis man vil ha en god matopplevelse!
Er du ute etter nye smaksopplevelser, så må du prøve Restaurant 1877. Vi hadde en full femretter med tilhørende viner, som leverte til toppkarakter. Honnør til kveldens hovedkelner for meget god service og innsikt i det vi fikk servert - ikke minst vinene.
Takk for en kveld i en restaurant med flott atmosfære, engasjerte kokker og kelnere. Topp smaksopplevelse med mat og vin, vi kommer gjerne tilbake.
Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.Det gleder oss å høre! Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen Gjengen på 1877
På 1877 føler du deg så hjertelig velkommen som det overhodet er mulig. Maten, vinen og ikke minst de ansatte får høyeste karakter. Må trekke frem sommelieren og en ung jente som var lærling. Fantastisk service og kjempegod dialog med disse 2 representantene for 1877 gjorde kvelden fullkommen. Tusen takk for en super kveld....vi kommer HELT sikkert tilbake :-)
Kjære Per,
TUSEN takk for fantastisk tilbakemelding! Det gleder oss å høre at dere var så fornøyd med besøket hos oss. Spesielt glad blir vi for å høre at dere satt pris på Hennie, vår nye lærling. Hun hilser tilbake. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Med vennlig hilsen,
Gjengen på Restaurant 1877